Η Αθήνα είναι το σήμα κατατεθέν του Παναθηναϊκού και φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει από την νέα σειρά ρούχων που λανσάρει το "τριφύλλι" για το φετινό καλοκαίρι. Το ρετρό στοιχείο που έχει γίνει πολύ της μόδας πρωταγωνιστεί στα φανταστικά μπλουζάκια, το καθένα με διαφορετικό στοιχείο αλλά και... χρώμα.

Η πράσινη... νότα πάντως δεν λείπει πουθενά. Το ξεχωριστό βίντεο με την παρουσίαση των ρούχων έγινε στην... καρδιά της Αθήνας και φυσικά "έκλεψε" τις εντυπώσεις!  "Η πόλη που μας σμίλεψε", αναφέρερει χαρακτηριστικά στην λεζάντα του ο Παναθηναϊκός για την... αγαπημένη του Αθήνα.

Το ξεχωριστό βίντεο του Παναθηναϊκού με τη νέα σειρά ρούχων

Το βίντεο με τη νέα σειρά ρούχων του Παναθηναϊκού για το φετινό καλοκαίρι παίρνει άριστα με... τόνο! Γυρίστηκε σε διάφορα σημεία της Αθήνας όπως το ΟΑΚΑ το οποίο θα είναι και η ποδοσφαιρική "στέγη" των "πράσνινων" τη φετινή σεζόν, το Ζάππειο, το Σύνταγμα, το μετρό, διάφορα άλλα σημεία σε γειτονιές της πρωτεούσας και φυσικά το πρώτο πλάνο είναι αυτό της Ακρόπολης.


Οι μπλούζες που κυκλοφόρησαν είναι σε πολλά χρώματα, λευκές, πράσινες μέχρι και... μπλε, με το ρετρό στοιχείο να προσδίδει μια ιδιαίτερη... νότα, ενώ τα σχέδια σε κάθε μπλούζα έχουν το κάτι διαφορετικό.

ATHENS: The city that shaped us