Η Δώρα Γκουντούρα έκανε επίδειξη δύναμης στους "32" της Σπάθης γυναικών επικρατώντας με 15-3 της Πάμελα Μπριντ' Αμούρ. Στους "16" των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 βρήκε απέναντι της την Γαλλίδα Σιμόν Μπερντέρ και με εξαιρετική εμφάνιση κέρδισε με 15-7 και προκρίθηκε στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Προκρίθηκε στα προημιτελικά των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 η Γκουντούρα

Ακόμη μία εξαιρετική εμφάνιση στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 πραγματοποίησε η Δώρα Γκουντούρα, η οποία κράτησε τη ψυχραιμία της στα κρίσιμα σημεία κόντρα στην Σιμόν Μπερντέρ και επικράτησε με 15-7 παίρνοντας το εισιτήριο για τα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Παρά το γεγονός πως η Μπερντέρ είχε το κόσμο με το μέρος της μιας και αγωνιζόταν... εντός έδρας, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια της ξιφασκίας έδειξε σθένος και κατάφερε να πάρει τη νίκη και να προκριθεί στις 8 καλύτερες γυναίκες της Σπάθης των Ολυμπιακών Αγώνων 2024.

Στο επόμενο γύρο η Δώρα Γκουντούρα θα αντιμετωπίζει ακόμη μία Γαλλίδα, την Απιτί - Μπρουνέ με τον αγώνα να είναι προγραμματισμένος για τις 16:55, με την Ελληνίδα Πρωταθλήτρια να βρίσκεται ένα βήμα από τη πρόκριση της στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d31yjf1rnt15)