Το ντεμπούτο της Αμερικανίδας πρωταθλήτριας της ενόργανης γυμναστικής, Σιμόν Μπάιλς στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 προσέλκυσε την... αφρόκρεμα του Χόλιγουντ, με πολλά σπουδαία ονόματα του χώρου του θεάματος να δίνουν το παρών στο Παρίσι για να θαυμάσουν ένα από τα πιο λαμπρά αστέρια της ενόργανης γυναστικής.

Η Σιμόν Μπάιλς που είναι μια από τις διασημότερες αθλήτριες των Ολυμπιακών Αγώνων έχοντας κατακτήσει επτά φορές Ολυμπιακό μετάλλιο προκάλεσε... φρενίτιδα στους θαυμαστές της Τέιλορ Σουίφτ μετά την επιλογή της να ανοίξει τη ρουτίνα της στο πάτωμα υπό τις... νότες τραγουδιού της κορυφαίας Αμερικανίδας τραγουδίστριας.

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Η Σιμόν Μπάιλς προκάλεσε... ντελίριο ενθουσιασμού στους fans της Τέιλορ Σουίφτ 

Οι φοβερές κινήσεις της Σιμόν Μπάιλς και το πλήθος... αστέρων που τις παρακολούθησε δια ζώσης δεν είναι τα μοναδικά που... συζητιούνται και έχουν μονοπωλήσει το ενδιαφέρον για την Αμερικανίδα σούπερ σταρ της ενόργανης γυμναστικής. Περισσότερο ο... χαμός γίνεται από θαυμαστές της Τέιλορ Σουίφτ οι οποίοι έχουν κατατκλύσει τα social media μετά την επιλογή της Μπάιλς να ανοίξει την ρουτίνα της στο πάτωμα με τραγούδι της αγαπημένης τους τραγουδίστριας.

Όλοι συζητούν ένα πράγμα. Ότι η Σιμόν Μπάιλς ουσιαστικά αποτέλεσε το καλύτερο... πρόμο για άλμπουμ της Τέιλορ Σουίφτ "Easter Egg", ενώ την στιγμή που το αστέρι της Αμερικής μπήκε στη ρουτίνα της, οι ομιλητές... έριξαν το hit της Swift Reputation: "Ready for it"" και φυσικά προκλήθηκε... πανικός από τους λάτρεις της μουσικής, ιδιαιτέρως της Τέιλορ Σουίφτ.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d3157sq1t7yh)
Μάλιστα, πέρα από αυτό, η Μπάιλς είχε χρησιμοποιήσει την μουσική της Τέιλορ Σουίφτ κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Δοκιμών Γυμναστικής των ΗΠΑ και επί της ουσίας... προανήγγειλε το τι θα συμβεί. Οι θαυμαστές της Αμερικανίδας τραγουδίστριας υποπτεύονται ότι όλο αυτό γίνεται ως... διαφήμιση του τραγουδιού του Swift Eras Tour το οποίο στην ουσία παίρνει τεράστια προβολή και διαφήμιση μέσω των Ολυμπιακών Αγώνων.


Διχασμένες απόψεις με υποψία... πρόμο με την Μπάιλς και την Τέιλορ Σουίφτ στο επίκεντρο

Αξίζει να τονιστεί ότι το συγκεκριμένο τραγούδι κάνει την εμφάνιση του σε μια διαφήμιση του NBC Sports που κυκλοφόρησε στις 28 Ιουλίου όπου η Μπάιλς εμφανίζεται μαζί με τους άλλους συναθλητές της στις ΗΠΑ και ρωτάει το χαρακτηριστικό: "Are you ready?".

Τα σχόλια είναι ποικίλα και οι απόψεις χαρακτηρίζονται και ως διχασμένες από τους χρήστες του διαδικτύου και fans της Τέιλορ Σουίφτ. "Φοβάμαι ότι η ανακοίνωση του rep tv μέσω των κυριολεκτικών Ολυμπιακών Αγώνων θα ήταν η πιο εμβληματική κίνηση", ενώ ένας άλλος έγραψε "Είμαστε έτοιμοι για αυτό".

simone_biles_olympiakoi_agwnes

Αυτό που αν μη τι άλλο ξεχώρισε και έκανε θραύση ήταν το το: ""Αν οι Ολυμπιακοί Αγώνες που χρησιμοποιούν έτοιμο για αυτό στο promo τους είναι μέρος της δημιουργίας της rep tv, ωραία! αλλά η ίδια η Σιμόν δεν είναι πασχαλινό αυγό, είναι μια αθλήτρια παγκόσμιας κλάσης στην κορυφή της παιχνίδι".