Η Δώρα Γκουντούρα ήταν εξαιρετική στις πρώτες δύο αναμετρήσεις στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 στην Σπάθη γυναικών. Στα προημιτελικά της διοργάνωσης αντιμετώπισε την Απιτί - Μπρουνέ και ηττήθηκε με 15-13, μένοντας εκτός ημιτελικών στη διοργάνωση σε ένα παιχνίδι όμως που ολοκληρώθηκε μέσα σε... σκιές και με τον προπονητή της Ελληνίδας πρωταθλήτριας να κάνει λόγο για σκάνδαλο μετά το τέλος του. 

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d323dfaysjv5)

Εκτος ημιτελικών των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 η απίστευτη Δώρα Γκουντούρα

Παρά την εντυπωσιακή της προσπάθεια η Δώρα Γκουντούρα δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση για τα ημιτελικά των Ολυμπιακών Αγώνων 2024, μετά από μία συγκλονιστική μάχη κόντρα στην Απιτί - Μπρουνέ με την... έδρα να μιλάει στο τέλος και να επηρεάζει τις αποφάσεις του διαιτητή.

Ο ελληνικός πάγκος είχε πολλές διαμαρτυρίες για το αποτέλεσμα, μιας και ο Ιταλός διαιτητής για τρεις συνεχόμενες φορές δεν έδωσε το πόντο σε καμία αθλήτρια, με τον προπονητή της Δώρας Γκουντούρα, Θανάση Δελενίκα, να μη μπορεί να πιστέψει την εξέλιξη του αγώνα, καθώς και στα ριπλέι φαινόταν ξεκάθαρα ότι η σπάθη της Ελληνίδας έβρισκε πρώτη το κορμί της Γαλλίδας.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d322nmqy29cx)