H ΑΕΚ βρίσκεται σε στάδιο προετοιμασίας ενόψει της ρεβάνς με την Ίντερ Εσκάλδες για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa Conference League ωστόσο προέκυψαν δυο σημαντικά προβλήματα για τον Ματίας Αλμέιδα ο οποίος θα ταξιδέψει με την "κιτρινόμαυρη" αποστολή στην Ανδόρα δίχως τους Νίκλας Ελίασον και Κώστα Γαλανόπουλο που ταλαιπωρούνται από ίωση.

Χωρίς Ελίασον και Γαλανόπουλο στη ρεβάνς με την Ίντερ Εσκάλδες η ΑΕΚ λόγω ίωσης

Ο Ματίας Αλμέιδα θα κληθεί να αναπροσαρμόσει τα πλάνα του καθώς δεν θα έχει στη διάθεση του τον Νίκλας Ελίασον και τον Κώστα Γαλανόπουλο στην Ανδόρα για τον επαναληπτικό με την Ίντερ Εσκάλδες στον οποίο η ΑΕΚ πηγαίνει με στόχο να υπερασπιστεί το υπέρ της προβάδισμα μετά το 4-3 του πρώτου αγώνα στην "OPAP Arena" και να πάρει την πρόκριση στον τρίτο προκριματικό του Europa Conference League.

Οι δυο ποδοσφαιριστές της "Ένωσης" προσβλήθηκαν από ίωση και δεν είναι σε θέση να αγωνιστούν, ενώ υπενθυμίζεται ότι εκτός από την ρεβάνς είναι και ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι μετά τον τραυματισμό του που θα τον αφήσει για 2.5 μήνες εκτός. Εκτός ευρωπαϊκής λίστας έχουν μείνει και οι Έρικ Λαμέλα, Ρομπέρτο Περέιρα, Στίβεν Τσούμπερ και Μόουζες Οντουμπάτζο.

Σημειώνεται ότι πριν από λίγες ημέρες ο Έρικ Λαμέλα είχε προσβληθεί από ίωση και είχε μείνει εκτός προπονήσεων ωστόσο ο Αργεντινός έχει συνέλθει και προπονείται κανονικά. Κάτι, το οποίο ισχύει και για τον Οντουμπάτζο ο οποίος λόγω ίωσης παραμένει εκτός.