Η πανέμορφη Λουάνα Αλόνσο έδωσε λίγη από την... λάμψη και την ομορφιά της στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 του Παρισιού όπου αγωνίστηκε στα 100 μέτρα πεταλούδα για την Παραγουάη τερματίζοντας στην έκτη θέση. Μετά από την συμμετοχή της στο Παρίσι, ανακοίνωσε μέσα από τους λογαριασμούς της στα social media την απόφαση να αποσυρθεί από την κολύμβηση σε ηλικία 20 ετών.


Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Αποσύρθηκε από την κολύμβηση η πανέμορφη Λουάνα Αλόνσο

Η Λουάνα Αλόνσο που... όμορφυνε το Παρίσι με την παρουσία της στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024, τα έδωσε όλα στα 100 μέτρα πεταλούδα, κατέλαβε την έκτη θέση και λίγο αργότερα ήρθε η... ανακοίνωση της ότι αποσύρεται από την κολύμβηση. Φυσικά, η απόφαση της αυτή ξάφνιασε άπαντες μιας και είναι μόλις 20 χρονών.

"Είναι επίσημο πλέον. Αποσύρομαι από την κολύμβηση, σας ευχαριστώ όλους πολύ για την υποστήριξη. Συγγνώμη Παραγουάη, πρέπει απλώς να σε ευχαριστήσω", ήταν και το μήνυμα που έγραψε στα social media όπου και μοιράστηκε με τον κόσμο την απόφαση της απόσυρσης της.


Η Αλόνσο είχε πάρει μέρος επίσης στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο καθώς και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης που διεξήχθη στη Βουδαπέστη. Η ίδια ξεκίνησε να κολυμπά σε νεαρή ηλικία, ενώ ο πρώτος της αγώνας ήταν σε ηλικία 11 χρονών. 

Επίσης, η Παραγουανή κολυμβήτρια σπουδάζει με υποτροφία στο Southern Methodist University κοντά στο Ντάλας του Τέξας και κολυμπά για την ομάδα Mustangs.