Ο Ολυμπιακός είναι σε μεταγραφική εγρήγορση καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του Κρίστοφερ Βέλντε, ακολουθεί ο Ρόμαν Γιάρεμτσουκ, ενώ έχει προχωρημένο και το θέμα του Αντρέ Όρτα της Μπράγκα.

Το... κερασάκι στην τούρτα, για την παρούσα χρονική στιγμή θα είναι ο Ντάνιελ Ποντένσε, ο οποίος έχει συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό αναφορικά με το νέο του συμβόλαιο. Ακόμα όμως δεν έχει γίνει το ίδιο με την Γουλβς, αν και το έχει πάρει απόφαση και αυτή...

Μάλιστα ο 28χρονος Πορτογάλος εξτρέμ έστειλε νέο μήνυμα, δείχνοντας πως δεν κρατιέται πλέον για να φορέσει ξανά την ερυθρόλευκη φανέλα. Ανέβασε στο προφίλ του στο instagram φωτογραφία με το τρόπαιο του Conference League καθώς συμπληρώθηκαν δύο μήνες από εκείνη τη μαγική βραδιά στη Νέα Φιλαδέλφεια.



Αναφορικά με τον Κρίστοφερ Βέλντε είναι στην Αθήνα από την Κυριακή (28/7). Πέρασε από τις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις. Η συμφωνία με την Λεχ Πόζναν, μαζί και με τα μπόνους ξεπερνάει τα 4.000.000 ευρώ.

Ο Νορβηγός εξτρέμ εδώ και καιρό έχει δώσει τα χέρια με τους Πειραιώτες αναφορικά με το δικό του συμβόλαιο. Φήμες θέλουν να έχει διάρκεια τριών χρόνων και να ξεπερνάει το 1.200.000 ευρώ ετήσιες απολαβές. Οι υπογραφές έπεσαν και ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του.


Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

"Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Κρίστοφερ Βέλντε. Ο 24χρονος εξτρέμ γεννήθηκε στις 9 Σεπτεμβρίου 1999, στο Haugesund της Νορβηγίας.
Εκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στις Kopervik IL και SK Vard Haugesund της χώρας του, ενώ το 2015 εντάχθηκε στα τμήματα υποδομής της Haugesund, με την πρώτη ομάδα της οποίας πραγματοποίησε ντεμπούτο το 2017.

Με τη φανέλα της έκανε 119 συμμετοχές, πέτυχε 27 γκολ και έδωσε 24 ασίστ, ώσπου τον Ιανουάριο του 2022 πήρε μεταγραφή στη Lech Poznan, κατακτώντας το Πρωτάθλημα της σεζόν 2021-2022. Με την ομάδα της Πολωνίας αγωνίστηκε συνολικά σε 98 παιχνίδια, με απολογισμό 29 γκολ και 13 ασίστ.

Τον Ιούνιο του 2023 αγωνίστηκε για πρώτη φορά με την εθνική Νορβηγίας, ενώ νωρίτερα είχε εκπροσωπήσει τη χώρα του σε επίπεδο U18.
Κρίστοφερ, καλώς όρισες στην οικογένεια του Ολυμπιακού".


Ο Ολυμπιακός τελειώνει και με τον Γιάρεμτσουκ


Στην Αθήνα είναι και ο Ρόμαν Γιάρεμτσουκ. Ο 28χρονος ύψους 1.91μ. επιθετικός πέρασε και αυτός από τις ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις. Ο Ολυμπιακός έχει έρθει σε συμφωνία με την Κλαμπ Μπριζ για την απόκτηση του, χωρίς να έχουν γίνει γνωστές ακόμα γνωστές οι οικονομικές λεπτομέρειες. Ο 28χρονος άσος, πάντως, θα υπογράψει για τέσσερα χρόνια και οι ετήσιες απολαβές του δεν θα ξεπερνούν το 1.000.000 ευρώ.

Η άλλη μεταγραφή, η οποία δεν αποκλείεται να κλείσει σύντομα δεν αποκλείεται να είναι του Αντρέ Όρτα. Οι "ερυθρόλευκοι" είναι μια ανάσα από το να φτάσουν σε οριστική συμφωνία με την Μπράγκα, με το κόστος να φτάνει τα 4.500.000 ευρώ αν και δεν είναι επιβεβαιωμένο από καμία πλευρά.

Το σίγουρο είναι πως ο 27χρονος μεσοεπιθετικός είναι με τις βαλίτσες στο χέρι για να έρθει στην Αθήνα καθώς έχει ενημερωθεί από την Μπράγκα πως είναι κοντά στο να συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό.