Άδοξα ολοκληρώθηκε η εξαιρετική προσπάθεια της Δώρας Γκουντούρα στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024, με την Ελληνίδα πρωταθλήτρια να ηττάται με 15-13 από την Απιτί - Μπουρνέ με τη διαιτησία να είναι με το μέρος της Γαλλίδας και να κρίνει κατά πολύ το αποτέλεσμα.

Ξέσπασε σε κλάματα η Γκουντούρα στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 και μίλησε για σκάνδαλο

Στεναχωρημένη και απογοητευμένη παρουσιάστηκε η Δώρα Γκουντούρα μετά τη συγκλονική μάχη που έδωσε στα προημιτελικά των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 στη Σπάθη γυναικών. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ηττήθηκε στα σημεία με 15-13 από την Απιτί - Μπουρνέ.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, η Γκουντούρα ξέσπασε σε κλάματα καθώς αισθάνθηκε πως αδικήθηκε από το αποτέλεσμα, μιας και ενώ είχε δύο φορές την ευκαιρία να ισοφαρίσει, τόσο ο Ιταλός διαιτητής αλλά η VAR δεν έδωσαν τον πόντο σε καμία αθλήτρια.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d322nmqy29cx)
"Η Γαλλίδα είναι μία πολύ καλή αθλήτρια. Αλλά, έχω κάποιες ενστάσεις για τα χτυπήματα, αλλά δεν θα ήθελα να χρησιμοποιήσω ως δικαιολογία τη διαιτησία. Η δικαιολογία για τη διαιτησία είναι για τους αδύναμους. Όταν ηρεμήσω, θα το δω πιο καθαρά. Αλλά, πιστεύω ότι ήταν για 14-14 και να κριθεί στον πόντο.

Δεν είναι στεναχώρια είναι συγκίνηση. Το μετάλλιο δεν είναι σήμερα, το μετάλλιο είναι στην προπόνηση, που πρέπει να μπαίνεις, να παλεύεις με Θεούς και δαίμονες. Συνεχίζουμε"ανέφερε η συγκινημένη Γκουντούρα που βρέθηκε μία... ανάσα από τα ημιτελικά

Το λόγο πήρε ο προπονητής της Ελληνίδας πρωταθλήτριας μίλησε όχι απλά για αδικία, αλλά για σκάνδαλο και πως τουλάχιστον 6 πόντοι που πήρε η Γαλλίδα είναι υπο αμφισβήτηση. Ανέφερε μάλιστα πως αυτό το παιχνίδι έπρεπε να λήξει με 15-9 υπέρ της αθλήτριας του.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d323dfaysjv5)
Οι κατηγορίες είναι βαριές από την πλευρά της ελληνικής πλευράς που έχασε μία τεράστια ευκαιρία να διεκδικήσει ένα μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες, αλλά η Δώρα Γκουντούρα έδειξε πως είναι ικανή για μεγάλα πράγματα στη καριέρα της.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d323hvbuqcsp)