Η Δώρα Γκουντούρα κατέθεσε την ψυχή της κόντρα στην αθλήτρια της "οικοδέσποινας" Γαλλίδας, Μανόν Απίτι Μπρουνέ ωστόσο οι διαιτητικές αποφάσεις εις βάρος της που ξεσήκωσαν... θύελλα αντιδράσεων στέρησαν από την Ελληνίδα πρωταθλήτρια την πρόκριση από τα προημιτελικά του Ολυμπιακού τουρνουά στην σπάθη γυναικών στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024.

Η Κατερίνα Στεφανίδη θέλησε να πάρει θέση σαν... ασπίδα συμπαράστασης στην Γκουντούρα για τα όσα συνέβησαν και με ανάρτηση τους στους επίσημους λογαριασμούς της στα social media έκανε το δικό της... ξέσπασμα για την αδικία που υπέστη το... καμάρι της ξιφασκίας!

Το "καυστικό" σχόλιο της Στεφανίδη μετά την "κλοπή" πρόκρισης στην Γκουντούρα στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024

Η Κατερίνα Στεφανίδη συγκλόνισε με την κίνηση της να πάρει δημόσια θέση για την αδικία που υπέστη η Δώρα Γκουντούρα που είχε ως αποτέλεσμα να αποκλειστεί από τα προημιτελικά του Ολυμπιακού τουρνουά στην σπάθη γυναικών.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια μας στο επί κοντώ, σε ανάρτηση της στα social media έγραψε χαρακτηριστικά πως: "Δεν νομίζω ότι η Δώρα Γκουντούρα έχασε σήμερα, εκτός αν έχω πρόβλημα στα... μάτια".

olympiakoi_agwnes_stefanidh_anarthsh_goudoura_-_copy