Οι συνθήκες στο Ολυμπιακό Χωριό στο Παρίσι που φιλοξενεί τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 φαίνεται πως δεν είναι οι πλέον... κατάλληλες για τους αθλητές, ενώ τα παράπονα ολοένα και πληθαίνουν! Στο επίκεντρο, αυτή τη φορά, η ομάδα τένις γυναικών των ΗΠΑ η οποία όπως αποκάλυψε στο Tik Tok η Αμερικανίδα τενίστρια, Κόκο Γκοφ, αποχώρησε για να εγκατασταθεί σε ξενοδοχείο στην "Πόλη του Φωτός".

Η ομάδα τένις γυναικών των ΗΠΑ αποχώρησε από το Ολυμπιακό Χωριό στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024

Η απουσία κλιματισμού στα δωμάτια των αθλητών, οι ελλείψεις τροφίμων και τα παράπονα με τις μερίδες των φαγητών κι άλλα πολλά βρίσκονται στην... σκιά του Ολυμπιακού Χωριό για το οποίο ολοένα και γίνεται μεγαλύτερος... ντόρος. Η ομάδα τένις γυναικών των ΗΠΑ δεν "άντεξε" τις συνθήκες και αποφάσισε να αποχωρήσει από τις εγκαστάσεις και πλέον μένει σε ξενοδοχείο στο Παρίσι.

Την είδηση αποκάλυψε μέσα από το Tik Tok η Κόκο Γκοφ η οποία μάλιστα υπογράμμισε ότι είναι η μοναδική από την Ολυμπιακή ομάδα τένις γυναικών των ΗΠΑ που έχει παραμείνει στο Ολυμπιακό χωριό. Η κορυφαία τενίστρια που έδειξε κάποια πλάνα αθλητών στο βίντεο, εξήγησε ότι για δέκα κορίτσια υπάρχουν μόλις δυο μπάνια.

Παράλληλα, προχώρησε σε μια ακόμη απίστευτη αποκάλυψη τονίζοντας ότι για να κοιμηθεί στο Ολυμπιακό χωριό θα δανειστεί ένα στρώμα από την ομάδα τοξοβολίας. Μάλιστα, ανέφερε ότι μετά την μετακίνηση της στο ξενοδοχείο, για την ομάδα γυναικών τένς των ΗΠΑ αντιστοιχούν για πέντε αθλήτριες, δύο μπάνια.