Σαν... βόμβα είχε σκάσει η είδηση του τραυματισμού του Θανάση Αντετοκούνμπο όταν και υπέστη ρήξη αχιλλείου τένοντα και χρειάστηκε να περάσει την πόρτα του χειρουργείου και να τεθεί νοκ άουτ από το Προολυμπιακό Τουρνουά και τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 του Παρισιού! Το... προσωνύμιο "πιστός στρατιώτης" ταιριάζει... γάντι στον Θανάση ο οποίος αν και δεν μπορεί να ενισχύσει την Εθνική Ελλάδος αγωνιστικά το κάνει... πνευματικά.

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο στο πλευρό της Εθνική Ελλάδος στη Λιλ για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024

Ο πανηγυρισμός του Θανάση Αντετοκούνμπο όταν και η Εθνική Ελλάδος εξασφάλισε την πολυπόθητη πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 στον τελικό του Προολυμπιακού Τουρνουά με την Σλοβενία στο ΣΕΦ... μιλούσε από μόνος του. Ένας παίκτης που λατρεύει να παίζει για το εθνόσημο και να "υπηρετεί" την Ελλάδα στο παρκέ αν και δεν μπορεί να προσφέρει αγωνιστικά στην παρούσα φάση στην "επίσημη αγαπημένη", δείχνει έμπρακτα τη στήριξη του με άλλους τρόπους.

Συγκεκριμένα, ο Θανάσης ακολούθησε την "γαλανόλευκη" αποστολή στη Λιλ, εκεί όπου διεξάγονται τα παιχνίδια του μπάσκετ, και έδωσε το παρών στην προπόνηση της Εθνικής μια μέρα πριν από το ματς με την Ισπανία για να δώσει δυναμη, αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση στους Έλληνες διεθνείς τους οποίους επισκέφθηκε με την... πατερίτσα του όπως φαίνεται σε φωτογραφίες που δημοσίευσε στα social media η ΕΟΚ.