Η... αναμονή έφτασε στο τέλος της! Ο Πάπε Αμπού Σισέ, η άφιξη του οποίου είχε πάρει παράταση λόγω καθυστέρησης στην έκδοση βίζας, βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Άρη και αφού ολοκληρώσει με επιτυχία τα ιατρικά και εργομετρικά τεστ θα υπογράψει το συμβόλαιο του και θα ανακοινωθεί και με τη... βούλα από τους "κίτρινους".

Ολοκληρώνει τη μεταγραφή του στον Άρη ο Σισέ που βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη

Προβάρει την κίτρινη φανέλα ο Πάπε Αμπού Σίσε. Μετά την ανατροπή δεδομένων και την "χαλασμένη" συμφωνία  με την ΑΕΚ, ο Άρης προσέγγισε τον Σενεγαλέζο σέντερ μπακ ο οποίος είπε το μεγάλο... ναι και έρχεται να ενισχύσει την αμυντική γραμμή των Θεσσαλονικιών.

Ο πρώην στόπερ του Ολυμπιακού ήταν αρχικά προγραμματισμένο να πάει στη Θεσσαλονίκη την προηγούμενη εβδομάδα ωστόσο λόγω του ότι καθυστέρησε να εκδοθεί η βίζα του και να διευθευτηθούν τα πάντα με τις πτήσεις, η άφιξη του πήρε... παράταση για την Δευτέρα (29/07).

Ο Σισέ προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο "Μακεδονία" και αφού αύριο περάσει επιτυχώς τις ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις που θα υποβληθεί, θα υπογράψει το συμβόλαιο του με τους "κίτρινους". Τονίζεται ότι στις προπονήσεις αναμένεται να ενσωματωθεί από Πέμπτη (07/08) καθώς την Τετάρτη (31/07) επιστρέφει η αποστολή του Άρη απο την προετοιμασία στην Ολλανδία.

arhs_sise
sise_arhs