Ο πρωταθλητής στο άλμα επι κοντώ Εμμανουήλ Καραλής μάς ξεναγεί στον χώρο που μένουν οι αθλητές και βαθμολογεί τα σπίτια που έχουν καταλύσει οι αποστολές. Μαζί με τον φίλο του, τον πάντα cool Μίλτο Τεντόγλου, ανεβάζουν βίντεο στα social media και τρολάρουν τους πάντες.

Προετοιμασία, συγκέντρωση και στιγμές χαλάρωσης, με τον Εμμανουήλ Καραλή να αφήνει για λίγο το κοντάρι του και να μας ξεναγεί στο Ολυμπιακό Χωριό, με μια ποδηλατάδα. Σε ρόλο… βαθμολογητή αυτή τη φορά αξιολογεί τα σπίτια όλων των αποστολών.

«Ολλανδία – Πολωνία 7/10. Έχουν σημαίες σε κάθε όροφο. Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής 8/10. Έχουν 2 κτήρια, αλλά όχι καλή θέα».

Και φυσικά δίνει το βραβείο του καλύτερου σπιτιού σε αυτό που φιλοξενεί τους Έλληνες. 10/10. Υπέροχη θέα, μεγάλες σημαίες και… θετικό κλίμα ή αλλιώς Nice vibes όπως γράφει χαρακτηριστικά, δείχνοντας το ηλιοβασίλεμα από το μπαλκόνι του δωματίου του.

Tρολάρουν τους πάντες

Ίσως το πιο… κουλ δίδυμο της ελληνικής αποστολής στους Ολυμπιακούς Αγώνες, Εμμανουήλ Καραλής – Μίλτος Τεντόγλου, ξαναχτυπούν στα social media. Με ένα απολαυστικό βίντεο με υπογραφή Καραλή και επική περιγραφή του κατά τα άλλα «ντροπαλού» Τεντόγλου.

Οι δυο φίλοι καταγράφουν τους αθλητές της ελληνικής αποστολής πριν μπουν στα δωμάτια και μετά εικόνες από το εσωτερικό, ενώ έκαναν unboxing τα σακίδια με τα δώρα που τους περίμεναν στο κρεβάτι τους, τα οποία έκρυβαν και ένα κινητό.

2 μπουκαλάκια για κάθε αθλητή, ένα νεσεσέρ με όλα τα είδη υγιεινής, τις διαπιστεύσεις, μια καρφίτσα και κάτι άλλο που ποτέ δεν μας αποκάλυψαν.

Κάποιοι, βέβαια, δεν βολεύονται στα δωμάτιά τους και κάνουν… ανακαίνιση. Ολόκληρο καναπέ πήρε στις πλάτες της η Ελληνίδα αθλήτρια σφυροβολίας, Σταματία Σκαρβέλη. Σαν “πούπουλο” τον μετέφερε ανεβαίνοντας τις σκάλες και τον τοποθέτησε στον πάνω όροφο.

Λίγες διατάσεις για τον άρχοντα των κρίκων, Λευτέρη Πετρούνια πριν ριχτεί στη μάχη για το μετάλλιο.


Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d326vtq330hd)

Νύχτες… στην πόλη του φωτός

Φαίνεται πως θα έχουν και τα τυχερά τους οι αθλητές των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 στην Πόλη του Φωτός. Παριζιάνικο στριπτιζάδικο σε απόσταση αναπνοής από τα Ηλύσια Πεδία σκέφτηκε την βραδινή διασκέδαση των αθλητών και τους προσφέρει δωρεάν είσοδο.

Η δελεαστική πρόταση αφορά και προπονητές ακόμη και… δημοσιογράφους.