Μεγάλο θέμα έχει προκύψει ανάμεσα στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός και τον Γιάννη Αλαφούζο με τον Ερασιτέχνη. Κάτι που φάνηκε μετά την απόφαση της ΠΑΕ να κόψει την κάρτα φιλάθλου για τα εισιτήρια και αυτή του μέλους για τα διαρκείας.

Μια κίνηση που έφερε τα πάνω - κάτω στον Ερασιτέχνη, ο οποίος θα κάνει έκτακτο Δ.Σ. για να πάρει αποφάσεις.

Τα τελευταία χρόνια, προκειμένου να μπορούσε κάποιος να αγοράσει απλό εισιτήριο από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, θα έπρεπε να είχε βγάλει έναντι 10 ευρώ την κάρτα φίλου της "Μάνας του Λόχου", ενώ για τα διαρκείας θα έπρεπε να έχει την αντίστοιχη του μέλους που κάνει 50 ευρώ.

Πληροφορίες αναφέρουν πως κόπηκαν και οι χορηγίες με τον Γιάννη Αλαφούζο να φέρεται ενοχλημένος εξαιτίας των ύβρεων προς το πρόσωπο του από οπαδούς της ομάδας σε διάφορα γήπεδα και φυσικά και σε αυτό του ποδοσφαίρου.

Κι όλα αυτά ενώ μόλις την προηγούμενη Δευτέρα ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση ευχαριστώντας τον Γιάννη Αλαφούζο για την προσφορά του στη δημιουργία ανταγωνιστικών ομάδων καθώς και φέτος με απόφαση του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, ήταν απαραίτητη η κάρτα φίλου αλλά και η κάρτα μέλους για τα διαρκείας στους αγώνες της ποδοσφαιρικής ομάδας.