Μπορεί να είναι κάτοικος Μαδρίτης και να φορά πλέον την φανέλα της αγαπημένης του Ρεάλ, αλλά ο Κιλιάν Εμπαπέ είναι και... επιχειρηματίας, επενδύοντας στην Γαλλία.

Φυσικά η επένδυση που έκανε ο Κιλιάν Εμπαπέ αφορά το ποδόσφαιρο. Πιο συγκεκριμένα απέκτησε τη πλειοψηφία του πακέτου μετοχών της γαλλικής Καέν αντί 20 εκατομμυρίων ευρώ και έγινε ένας από τους νεότερους ιδιοκτήτες συλλόγων παγκοσμίως.

Η Καέν αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας Γαλλίας και τερμάτισε τη φετινή σεζόν στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Είναι μία ομάδα που εδράζεται στη Νορμανδία, περιοχή που εντοπίζεται στη βόρεια Γαλλία.

Πρόκειται για ένα σύλλογο "ασανσέρ", ο οποίος ανεβοκατεβαίνει για αρκετά χρόνια τις δύο κορυφαίες κατηγορίες του γαλλικού ποδοσφαίρου, ωστόσο από το 2019 είναι στάσιμος στη League 2.

Πλέον, ο 25χρονος επιθετικός της Ρεάλ διαθέτει τη δυνατότητα να πάρει σημαντικές αποφάσεις για την Καέν και μένει να φανεί αν σε τόσο νεαρή ηλικία θα καταφέρει να την επαναφέρει σύντομα στα σαλόνια της League 1.