Το Παρίσι κινείται στους ρυθμούς των Ολυμπιακών Αγώνων 2024, με ένα στριπτιζάδικο να προσπαθεί να το εκμεταλλευθεί, παρουσιάζοντας μία προσφορά στο κλίμα των ημερών.

Σύμφωνα με το TMZ, το Secret Square, στριπτιζάδικο που βρίσκεται αρκετά κοντά στα Ηλύσια Πεδία, παρέχει δωρεάν είσοδο σε όσους αθλητές, προπονητές και δημοσιογράφους θέλουν να το επισκεφθούν και να απολαύσουν τις υπηρεσίες που παρέχει, αρκεί να δείξουν τη διαπίστευσή τους.

«Κατά τη διάρκεια της παρουσίας τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι, οι αθλητές, οι προπονητές τους, ακόμη και οι δημοσιογράφοι δεν χρειάζεται να πληρώσουν τίποτα για να διαβούν το κατώφλι μας. Αρκεί να επιδεικνύουν την κάρτα διαπίστευσης», ανέφερε χαρακτηριστικά εκπρόσωπος του στριπτιζάδικου.

Υπό κανονικές συνθήκες, το κόστος εισόδου στο «Secret Square» ανέρχεται στα 25 ευρώ το άτομο.

Οι κανόνες που πρέπει να τηρούν όσοι θέλουν να μπουν δωρεάν στο στριπτιζάδικο

Για τη δωρεάν είσοδο των επίσημων πελατών πρέπει να τηρούνται ορισμένοι κανόνες, όπως διευκρινίζει στην ιστοσελίδα του το στριπτιζάδικο, που είναι διαθέσιμη σε εννέα γλώσσες, συμπεριλαμβανομένων των αραβικών, των κινεζικών, των ρωσικών και των ισπανικών.

«Για τους πελάτες, απαιτείται ο κατάλληλος ρουχισμός. Απαγορεύεται κάθε σωματική επαφή με τους χορευτές. Επιπλέον, απαγορεύεται αυστηρά η ανταλλαγή αριθμών τηλεφώνου, email και διευθύνσεων με τους χορευτές».




Τσιμπημένες οι τιμές για τα ποτά - Πόσο κοστίζουν οι υπηρεσίες

Σύμφωνα με το TMZ, τα κοκτέιλ κοστίζουν 25 ευρώ στο Secret Square, ενώ τα υπόλοιπα ποτά, όπως η βότκα, το ρούμι ή το ουίσκι διατίθενται σε μπουκάλια. Η φθηνότερη τιμή για τα μπουκάλια είναι 225 ευρώ. Το πιο ακριβό ποτό κοστίζει 6.000 ευρώ.

Παράλληλα, η διεύθυνση του στριπτιζάδικου ξεκαθαρίζει για τη διασκέδαση των πελατών ότι οι χορευτές καλύπτουν όλα τα γούστα.


Ένας χορός «τόπλες» πάνω στο τραπέζι του πελάτη κοστίζει 35 ευρώ και ένας ιδιωτικός χορός, με τη χορεύτρια να λικνίζεται στους ρυθμούς της μουσικής εντελώς γυμνή, φθάνει τα 70 ευρώ.

Παράλληλα, σε περίπτωση που κάποιος πελάτης θέλει να αφήσει ορισμένα ρούχα, υπάρχει βεστιάριο, με το κόστος να είναι τρία ευρώ.