Η βροχή, πέρα από τα προβλήματα που δημιούργησε στην τελετή έναρξης, συνεχίζει να παρουσιάζει θέματα στους διοργανωτές. Αυτή τη φορά μόλυνε τα νερά του Σηκουάνα κι αυτό είχε ως αποτέλεσμα να αναβληθεί το τρίαθλο που ήταν προγραμματισμένο και το άθλημα βρίσκεται στον... αέρα στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024.

Αναβλήθηκε το τρίαθλο στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 λόγω... Σηκουάνα

Δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο η τέταρτη μέρα των Ολυμπιακών Αγώνων 2024, καθώς ενώ ήταν προγραμματισμένος ο τελικός του τριάθλου των ανδρών, τα νερά του Σηκουάνα παραμένουν μολυσμένα, με αποτέλεσμα να αναβληθεί ο αγώνας και το άθλημα να μένει... ξεκρέμαστο.

«Αποφασίστηκε να αναβληθεί ο τελικός του τριάθλου ανδρών για το πρωί της Τετάρτης (31/7, 10:45 τοπική ώρα). Δυστυχώς, τα καιρικά φαινόμενα δεν είναι στον έλεγχό μας και οι βροχές που έπεσαν στις 26 και τις 27 Ιουλίου άλλαξαν την ποιότητα του νερού και μας αναγκάζουν να επαναπρογραμματίσουμε τον τελικό του τριάθλου για λόγους υγείας», ανέφερε η ανακοίνωση η οποία κοινοποιήθηκε στους αθλητές.

Το πρόβλημα αναμένεται να γίνει ακόμη μεγαλύτερο γιατί στις 31 Ιουλίου είναι προγραμματισμένος ο τελικός του τριάθλου των γυναικών, ενώ τα μετεωρολογικά δελτία του Παρισιού αναφέρουν πως υπάρχει σοβαρή περίπτωση για καταιγίδες τις επόμενες ώρες.