Ένας από τους πιο σημαντικούς παίκτες στα σχέδια του Ματίας Αλμέιδα είναι ο Ορμπελίν Πινέδα, με τον Μεξικανό να διανύει δύο εξαιρετικές χρονιές με τη φανέλα της ΑΕΚ. Το γεγονός αυτό έφερε το ενδιαφέρον από ομάδες του εξωτερικού με την Μοντερέι να επιμένει για τη μεταγραφή του.

Νέο "όχι" της ΑΕΚ στη μεταγραφή του Πινέδα

Δε σταματούν τα δημοσιεύματα από το Μεξικό για την περίπτωση του Ορμπελίν Πινέδα. Ο χαφ της ΑΕΚ φαίνεται πως επιθυμεί να επιστρέψει στην πατρίδα του μιας και τα έχει βρει με την Μοντερέι για ένα πολύ καλύτερο συμβόλαιο και πιέζει με τον τρόπο του την "Ένωση" να δώσει τη συγκατάθεση της.

Η ομάδα από το Μεξικό συνεχίζει τις προτάσεις της, με την τελευταία να φτάνει τα 7 εκατομμύρια, την οποία οι "κιτρινόμαυροι" αρνήθηκαν χαρακτηρίζοντας την μάλιστα και ως... γελοία, ζητώντας περισσότερα χρήματα για την παραχώρηση του 28χρονου κεντρικού μέσου.

"Είμαι 15 μέρες στην Ελλάδα, προσπαθούμε να βρούμε μια λύση για να καταλήξουμε στην καλύτερη συμφωνία μεταξύ των συλλόγων, αφού ο Ορμπελίν εξέφρασε την επιθυμία του να επιστρέψει στο Μεξικό για προσωπικούς λόγους", ανέφερε ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή αλλά δε φαίνεται... φως στον ορίζοντα.


Εκτός με ίωση ο Πινέδα από τον επαναληπτικό κόντρα στην Ίντερ Ντ' Εσκάλδες

Αναφορικά με το αγωνιστικό κομμάτι, ο Πινέδα δεν θα μπορέσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του για τον επαναληπτικό κόντρα στην Ίντερ Ντ' Εσκάλδες μιας και έχει ίωση και δε θα ταξιδέψει με την υπόλοιπη ομάδα για την Ανδόρα και το παιχνίδι της Πέμπτης (01/08 - 19:30).

Το πρόβλημα αυτό ήρθε να προστεθεί σε εκείνα των Ελίασον και Γαλανόπουλου, με τον Ματίας Αλμέιδα να αντιμετωπίζει αρκετά θέματα και να προσπαθεί να βρει τους αντικαταστάτες των τριών παικτών που είναι σημαντικοί στα πλάνα του.