Ανυπόμονος για τη νέα χρονιά στη Euroleague εμφανίστηκε σε δηλώσεις του στην "AS" ο Λορέντζο Μπράουν. Ο Ισπανός γκαρντ αναφέρθηκε στον Παναθηναϊκό AKTOR και τη συνύπαρξη του με τον Εργκίν Αταμάν τον οποίο χαρακτήρισε κιόλας ως τον καλύτερο προπονητή αυτή τη στιγμή στη διοργάνωση.

Η ανυπομονησία του Λορέντζο Μπράουν για Παναθηναϊκό AKTOR και Αταμάν

Ο Λορέντζο Μπράουν βρίσκεται στα γήπεδα της Γαλλίας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024. Η Ισπανία μάλιστα την οποία εκπροσωπεί ως νατουραλιζέ αντιμετωπίζει την Εθνική Ελλάδος μπάσκετ στο δεύτερο παιχνίδι του ομίλου της στη διοργάνωση.

Παρά το γεγονός όμως πως τη δεδομένη στιγμή είναι μαζί με τους "φούριας ρόχας" το μυαλό του είναι στη νέα χρονιά όπου θα αγωνίζεται με τη φανέλα του Παναθηναϊκού AKTOR και θα έχει την τύχη να τον καθοδηγεί ο Εργκίν Αταμάν στους αγώνες.

Ο 33χρονος γκαρντ τόνισε στις δηλώσεις του πως στόχος του ήταν να αγωνιστεί σε μία ισπανική ομάδα, αλλά η πρόταση από τους "πράσινους" τον έφερε στο ΟΑΚΑ όπου θα συναντήσει τον συμπαίκτη του στους "φούριας ρόχας", Χουάντσο Ερναγκόμεθ αλλά και τον Εργκίν Αταμάν.

"Ναι, θα ήθελα να το κάνω αυτό. Αυτός ήταν ο στόχος, να παίξω σε ισπανική ομάδα. Αλλά τα πράγματα έγιναν έτσι και βρέθηκα στον Παναθηναϊκό, με έναν από τους καλύτερους προπονητές στην EuroLeague. Πιθανότατα τον καλύτερο για να είμαι ειλικρινής.

Νομίζω ότι ο Παναθηναϊκός μου δίνει κίνητρο, έχω ακόμα στοιχεία του παιχνιδιού μου που μπορώ να βελτιώσω. Κι εκεί πιστεύω ότι ο Αταμάν θα με βοηθήσει να γίνω καλύτερος.

Κάθε φορά που ρωτάω τον Χουάντσο για τον Παναθηναϊκό, πάντα χαμογελάει και μου λέει ότι θα είμαι μία χαρά εκεί. Και πιστεύει ότι θα είμαστε καλή ομάδα. Με ξέρει και ξέρει τι παίκτης είμαι και τι δίνω εντός και εκτός παρκέ. Μου αρέσει που - ξέροντας τον χαρακτήρα μου - μού λέει ότι θα είμαι μία χαρά εκεί".