Ο ΠΑΟΚ μετρά... αντίστροφα για την άφιξη του Φέντορ Τσάλοφ στη Θεσσαλονίκη για τον οποίο ο "δικέφαλος του βορρά" χρειάστηκε να ενεργοποιήσει την ρήτρα αγοράς του και να καταβάλλει το ποσό των εκατομμυρίων ευρώ στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας για να τον κάνει δικό του, με τον Ρώσο στράικερ να αναμένεται το βράδυ της Τετάρτης (31/07) στην συμπρωτευόυσα προκειμένου να ολοκληρώσει και με τη... βούλα τη μετακίνηση του στους "ασπρόμαυρους".

Στην τελική ευθερία η μεταγραφή του Τσάλοβ στον ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ έκανε ο,τι περνούσε από το χέρι του για να επιτευχθεί το deal με τον Φέντορ Τσάλοφ τον οποίο είχε ξεχωρίσει ο Ραζβάν Λουτσέσκου και οι άνθρωποι του συλλόγου για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής του "δικεφάλλου του βορρά". Οι Θεσσαλονικείς βρήκαν τον"εκλεκτό" για την γραμμή κρούσης στο πρόσωπο του Ρώσου φορ και η ομάδα αποφάσισε να ενεργοποιήσει την ρήτρα αγοράς του ύψους 3 εκατομμυρίων ευρών στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Για να τον ντύσει στα ασπρόμαυρα, ο πρωταθλητής Ελλάδος, ΠΑΟΚ θα του δίνει 1.300.000 ευρώ τν χρόνο ετησίως, ενώ στην συμφωνία υπάρχει και το μπόνους των 300.000 ευρώ. Το συμβόλαιο το οποίο έχει ήδη στείλει υπογεγραμμένο ο παίκτης θα έχει διάρκεια τριών χρόνων.

Ο Τσάλοφ που αναμένεται όπως ενημέρωσε ο ΠΑΟΚ, το βράδυ της Τετάρτης (31/07) στη Θεσσαλονίκη, αφού ολοκληρώσει με επιτυχία τις ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις στις οποίες θα υποβληθεί, στη συνέχεια θα ανακοινωνεί με κάθε επισημότητα από την "ασπρόμαυρη" ΠΑΕ.