Ο Απόστολος Χρήστου έφτασε μία ανάσα από το πρώτο μετάλλιο της Ελλάδας στην ιστορία της στην κολύμβηση σε Ολυμπιακούς Αγώνες, αλλά το έχασε από τον Ράιαν Μέρφι με διαφορά δύο εκατοστά του δευτερολέπτου, ο οποίος έμαθε μετά το τέλος της κούρσας το φύλο του παιδιού του.

Ο Ράιαν Μέρφι έμαθε το φύλο του παιδιού του στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024

Ξεχωριστή για πολλούς λόγους ήταν η κούρσα των 100μ. ύπτιο των ανδρών στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024. Ο Απόστολος Χρήστου ήταν μία ανάσα από το πρώτο μετάλλιο της Ελλάδας στην ιστορία της σε κολύμβηση αλλά το έχασε για δύο εκατοστά του δευτερολέπτου.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d328zdmk7ewh)
Ο αθλητής που τερμάτισε στην τρίτη θέση και του το στέρησε ήταν ο Ράιαν Μέρφι, ο οποίος πέραν του χάλκινου μεταλλίου έμαθε μετά το τέλος της κούρσας και το φύλο του παιδιού του, με τη γυναίκα του να το αποκαλύπτει σ' ένα ομολογουμένως ξεχωριστό gender reveal.

"Γύρισα πίσω και η Μπρίτζετ κρατούσε μια πινακίδα και έγραφε «Ράιαν, είναι κορίτσι». Έτσι έμαθα το φύλο. Και οι δύο πιστεύαμε ότι θα ήταν αγόρι", ανέφερε σε δηλώσεις του ο Αμερικάνος αθλητής που πανηγύρισε "διπλά" το μετάλλιο του στους Ολυμπιακούς Αγώνες"

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d32p0tfyjltl)