Η Ισπανία έχει αποδειχθεί κακός... δαίμονας για την Εθνική Ελλάδος και για ακόμη μια φορά επιβεβαίωσε την παράδοση που έχει όποτε βρίσκει στον δρόμο τους την "επίσημη αγαπημένη"! Οι Έλληνες διεθνείς καταθέτουν την ψυχή τους στο παρκέ με το εθνόσημο στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 και ο Βασίλης Σπανούλης σε δηλώσεις του μετά την ήττα από τη "φούρια ρόχα" έδειξε πόσο αναγνωρίζει την προσπάθεια που καταβάλλουν οι παίκτες του.


Η αναγνώριση του Σπανούλη στην προσπάθεια της Εθνικής Ελλάδος στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024

Ο ομοσπονδιακός μας τεχνικός δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ πως η "γαλανόλευκη" δεν είχε διάρκεια στο παιχνίδι της και έκανε... μαζεμένα λάθη, ενώ στάθηκε στα μεγάλα σουτ που σημείωσε ο Ρούντι. Παράλληλα, τόνισε η Εθνική θα είναι έτοιμη για να τα δώσει... όλα στο τελευταίο παιχνίδι με την Αυστραλία και να "παλέψει" για την πρόκριση αν και εφόσον τη το επιτρέψουν τα αποτελέσματα.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d32w2ff5tlj5)


Οι δηλώσεις του Σπανούλη:

"Δεν μπορούμε να πούμε τίποτα για τα πρώτα 8' και τα 20' του δεύτερου μέρους. Τα παιδιά έκαναν υπερπροσπάθεια. Δεν είχαμε διάρκεια, από το 8' μέχρι το 20' έφυγε το παιχνίδι, κάναμε λάθη μαζεμένα, δώσαμε βοήθειες χωρίς λόγο. Ο Ρούντι έβαλε μεγάλα σουτ, εμείς χάσαμε κάποια. Έτσι είναι το μπάσκετ, θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε στο παιχνίδι που μας μένει.

Είμαστε εδώ για να παλεύουμε κάθε παιχνίδι. Στο επόμενο παιχνίδι θα προσπαθήσουμε, αν μας επιτρέψουν τα αποτελέσματα, να παλέψουμε για την πρόκριση. Το θέλουμε πάρα πολύ, θα κάνουμε αυτό που πρέπει. Θα είμαστε έτοιμοι να τα δώσουμε όλα στο τελευταίο παιχνίδι".


Παπαγιάννης: "Θα κάνουμε ο,τι περνάει από το χέρι μας"

Σε δηλώσεις μετά τη λήξη της αναμέτρησης, ο Γιώργος Παπαγιάννης υπογράμμισε ότι αν και η Εθνική ξεκίνησε καλά, η Ισπανία επέστρεψε στο ματς με σημαντικά σουτ του Γιουλ τα οποία της έδωσε ψυχολογία, τόνισε ότι η Ελλάδα έκανε κάποια λάθη, ενώ κατέληξε λέγοντας ότι η "γαλανόλευκη" θα κάνει ο,τι περνάει από το... χέρι της ενόψει της συνέχειας στο Ολυμπιακό τουρνουά.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d32tm9mtgoll)


Για την ήττα από την Ισπανία: "
Ξεκινήσαμε καλά, η Ισπανία γύρισε με σημαντικά σουτ του Γιουλ. Πήραν ψυχολογία, κάναμε κάποια λάθη. Γυρίσαμε το ματς, έχουμε ένα ακόμα παιχνίδι".

Για τη συνέχεια και το ματς με την Αυστραλία: "Εμείς θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας. Έτσι έχει το τουρνουά αυτό".