Ο Εμμανουήλ Καραλής, η ελπίδα της Ελλάδας για ένα μετάλλιο στο άλμα επί κοντώ στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024, από μικρό παιδί μπήκε στον "κόσμο" του Ολυμπιακού αθλήματος στο οποίο δίνει σώμα και ψυχή με φόντο της επιτυχίες. Ο Έλληνας αθλητής θέλησε να ευχαριστήσει δημόσια τον πατέρα του με μια συγκινητική ανάρτηση του, τον άνθρωπο που τον... πήγε στο στρώμα.

Συγκινεί ο Καραλής με το... ευχαριστώ στον πατέρα του στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024

Ο πατέρας του Εμμανουήλ Καραλή βρίσκεται πάντα εκεί, σε κάθε του βήμα, σε όλες τις διογανώσεις για να τον καμαρώσει και του δώσει δύναμη να δώσει τον καλύτερο του εαυτό. Ο Έλληνας πρωταθλητής βλέπει στα μάτια του τον άνθρωπο που τον πήγε μικρό παιδάκι στο στρώμα του άλματας επί κοντώ και 20 χρόνια μετά βιώνουν... παρέα την μοναδική εμπειρία των Ολυμπιακών Αγώνων 2024.

Πολλά τα συναισθήματα και ένα... ευχαριστώ που συγκινεί σε ανάρηση του στους επίσημους λογαριασμούς του στα social media όπου έγραψε χαρακτηριστικά πως: "Ποιος να φανταζόταν ότι από την πρώτη μέρα που με πήγες στο στρώμα του άλματος επί κοντώ, 20 χρόνια μετά θα πηγαίναμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες μαζί. Πατέρα σε ευχαριστώ για όλα".