Έτοιμη για μεγάλη "μάχη" είναι η Εθνική Ελλάδος η οποία πηγαίνει να τα παίξει... όλα κόντρα στην Αυστραλία για να διεκδικήσει με τι πιθανότητες που έχει την πρόκριση της στα προημιτελικά του Ολυμπιακού τουρνουά στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024. 

Μετά την ήττα - μαχαιριά από την Ισπανία, η "επίσημη αγαπημένη" θα παίξει τα... ρέστα της στον τελικό με τα "καγκουρό" όπου η νίκη είναι μονόδρομος. Διαβάστε τα σενάρια όπου η "γαλανόλευκη" μπορεί να προκριθεί απευθείας ακόμη και ως... δεύτερη.

Που και πότε θα δείτε την "μάχη" της Εθνικής Ελλάδος με την Αυστραλία στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024

Η Αυστραλία που είναι ένας αρκετά "δυνατός" αντίπαλος και διαθέτει εξαιρετικούς σουτέρ στο ρόστερ της δεν είναι ανυπέρβλητο εμπόδιο για την Εθνική Ελλάδος η οποία θα πρέπει να ξεδιπλώσει όλες τις αρετές της στο παρκέ για να "λυγίζει" τους "μπούμερς", στον "τελικό" που είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί το μεσημέρι της Παρασκευής 2 Αυγούστου, στις 14:30 με κανάλι μετάδοσης αγώνα την ΕΡΤ1

Υπενθυμίζεται ότι πέρα από την Ελλάδα, την ήττα στην 2η αγωνιστική του Ολυμπιακού Τουρνουά γνώρισε και η Αυστραλία που "υποκλίθηκε" στην ανωτερότητα του Καναδά ο οποίος επικράτησε με 93-83.