Μια "σημαία" του Ολυμπιακού, ο Κώστας Φορτούνης που αγαπά την ομάδα του Πειραιά από μικρό παιδί και είχε την τιμή να φορέσει την "ερυθρόλευκη" φανέλα της για 10 χρόνια όπως και το περιβραχιόνιο του αρχηγού, πήρε την μεγάλη απόφαση να αποχωρήσει από τον σύλλογο της... καρδιάς του και τα συναισθήματα του τον... κατακλύζουν.

Η συγκινητική φωτογραφία του Φορτούνη στον... αγαπημένο του Ολυμπιακό

Ο Κώστας Φορτούνης αποχώρησε από τον Ολυμπιακό κι όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ελ Καλίτζ του Γιώργου Δώνη. Έφυγε με τον καλύτερο... επίλογο που θα μπορούσε ποτέ να φανταστεί το οποίο δεν είναι άλλο από το θρυλικό και ιστορικό ευρωπαϊκό τρόπαιο του Europa Conference League.

Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός βρέθηκε στις προπονητικές εγκαταστάσεις στον Ρέντη, όπου οι παίκτες του Μεντιλίμπαρ έκαναν την πρώτη τους προπόνηση μετά την επιστροφή τους από την Ολλανδία όπου πραγματοποίησαν το βασικό στάδιο προετοιμασίας τους και έδωσαν μια σειρά από φιλικά.

Ο Φορτούνης ήταν η ευχάριστη... επίσκεψη στους πρώην συμπαίκτες του τους οποίους συγκέντρωσε όλους μαζί, όπως και το τεχνικό τιμ και έβγαλαν μια συγκινητική αναμνηστική φωτογραφία αγκαλιασμένοι, την οποία και δημοσίευσε στους επίσημους λογαριασμούς του στα social media με τη λεζάντα: "Για πάντα οικογένεια. Σας ευχαριστώ όλους".