Τις κινήσεις τους στο μεταγραφικό παζάρι κάνουν οι ομάδες της Super League, πέραν των πέντε μεγάλων, με τους Αστέρας Τρίπολης, Ατρόμητο και ΟΦΗ να είχαν την τιμητική τους την Τρίτη (30/7).

Πιο συγκεκριμένα ο Αστέρας Τρίπολης AKTOR ενισχύθηκε στην άμυνα με την μεταγραφή του 33χρονου στόπερ Σιμόν Ντελί, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το 2026.

Ο παίκτης ήταν από τις περιπτώσεις που είχε ξεχωρίσει ο Μίλαν Ράσταβατς.

"Πρώτα από όλα θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Θεό! Χαίρομαι που αποτελώ μέλος της οικογένειας του Αστέρα. Ελπίζω ότι με την εμπειρία που έχω αποκτήσει αγωνιζόμενος τόσα χρόνια σε υψηλό επίπεδο, θα καταφέρω να βοηθήσω τη νέα μου ομάδα να πετύχει τους στόχους της", είπε ο Ντελί στις πρώτες του δηλώσεις.

Στο μεταξύ ο Ατρόμητος έκανε την 13η προσθήκη του στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο. Πρόκειται για τον Πίτερ Μίχορλ. Ο Αυστριακός κεντρικός μέσος υπέγραψε συμβόλαιο διετούς διάρκειας με τον Ατρόμητο, στον οποίο θα φοράει την φανέλα με το 8.


Αναφορικά με τον ΟΦΗ ανακοίνωσε την απόκτηση του 23χρονου επιθετικού, Τιάγκο Νους, με την μορφή του δανεισμού για ένα χρόνο από την Αρχεντίνος Τζούνιορς. Μάλιστα, η κρητική ομάδα έχει βάλει και οψιόν αγοράς του Αργεντινού επιθετικού στη συμφωνία των δύο πλευρών.