Ο Εμμανουήλ Καραλής ανεβάζει σε καθημερινή βάση στο TikTok, βίντεο από τη διαμονή στο Ολυμπιακό Χωριό.

Στην τελευταία του ανάρτηση, ο αθλητής του άλματος επί κοντώ, έδειξε στους ακολούθους του, που ξεπερνούν το 1 εκατομμύριο, τι δραστηριότητες προσφέρουν οι Παριζιάνοι διοργανωτές στους αθλητές εντός του χώρου που διαμένουν.

Ξεκίνησε το νέο του βίντεο με πλάνα από τον μπουφέ που είναι ανοιχτός όλη τη μέρα. Στην πορεία, έδειξε στους διαδικτυακούς φίλους του, τι πληρώνουν και τι τους διατίθεται δωρεάν. Όπως φαίνεται από το TikTok, οι αθλητές έλαβαν δωρεάν ένα κινητό και διάφορα αντικείμενα υγιεινής, ενώ επίσης μπορούν να κουρευτούν, να γυμναστούν, να πάρουν αναψυκτικά και σνακ, να χαλαρώσουν σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους όπως το beach bar ή τους χώρους ψυχαγωγίας που βρίσκονται στα σπίτια της κάθε αποστολής. Ακόμη, οι διοργανωτές έχουν δημιουργήσει χώρους χαλάρωσης με ειδικές πολυθρόνες.

Από την άλλη, ο Εμμανουήλ Καραλής έδειξε το σούπερ μάρκετ που πληρώνουν, αλλά και τα μαγαζιά με τα σουβενίρ που είναι αρκετά ακριβά. Ο αθλητής έδειξε σε κοντινό πλάνο ότι μια μασκότ των Ολυμπιακών Αγώνων, των 80 εκατοστών, κοστίζει 800 ευρώ. Επίσης, στον εξωτερικό χώρο υπάρχουν καλλιτέχνες που φτιάχνουν πορτρέτα - γελοιογραφίες των αθλητών.

@flymanolofly

This is how Olympic athletes spend their day at the Olympic Village #olympics #olympicvillage #paris2024 #flymanolofly

♬ Shes homeless - ⭐️