Η Μάλμε ηττήθηκε 3-2 εκτός από την Κλάκσβικ ωστόσο πήρε την πρόκριση στον 3ο προκριματικό του Champions League, έχοντας επιβληθεί με 4-1 στην πρώτη αναμέτρηση. Πλέον περιμένει τον ΠΑΟΚ, ο οποίος παίζει την Τετάρτη (31/7) την ρεβάνς με την Μπόρατς Μπάνια Λούκα.

Η Κλάκσβικ προηγήθηκε με τον Μπέρντσον στο 2ο λεπτό του αγώνα, αλλά η Μάλμε "απάντησε" στο 13' με τον Μπολίν. Μάλιστα πήρε κεφάλι στο σκορ στο 59' με πέναλτι του Κρίστιανσεν.

Στην συνέχεια η πρωταθλήτρια Σουηδίας έριξε στροφές για να δεχθεί και δεύτερο γκολ από τον Φρεντρέρικσμπεργκ στο 65', ενώ ο ίδιος παίκτης διαμόρφωσε το τελικό 3-2 σκοράροντας στο 90'+5. 

Περιμένει τον ΠΑΟΚ στον τρίτο προκριματικό, ο οποίος βέβαια θα πρέπει να ξεπεράσει την Μπόρατς Μπάνια Λούκα. Αν δεν αλλάξει κάτι, η Μάλμε θα δώσει το πρώτο ματς στην έδρα της στις 6 ή 7 Αυγούστου και η ρεβάνς θα διεξαχθεί στην Τούμπα στις 13 ή 14 του ίδιου μήνα.

Σε άλλο ματς η Σλόβαν Μπρατισλάβας διέλυσε με 5-0 την Τσέλιε και προκρίθηκε στην επόμενη φάση, με το πρώτο παιχνίδι να είχε λήξει 1-1. Τα γκολ πέτυχαν οι Τόλιτς (17'), Στρέλετς (30', 71'), Μακ (60'), Μπαρσεγκιαν (75').