Η προσπάθεια του πρώην αμυντικού του Ολυμπιακού, Πάπε Αμπού Σισέ, να φορέσει κιτρινόμαυρη φανέλα και να επιστρέψει στο πρωτάθλημα της Super League τείνει να γίνει με το... ανέκδοτο της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου. 

Λίγες μέρες μετά το "ναυάγιο" των διαπραγματεύσεών του με την ΑΕΚ - λόγω και των αντιδράσεων των οπαδών της "Ένωσης" στα social media, αλλά και της έντονης φημολογίας που υπήρξε για πρόβλημα που εμφάνισε στις ιατρικές εξετάσεις - ο Αφρικανός αμυντικός έπεσε σε... τείχος και στη Θεσσαλονίκη καθώς δεν θα συνεχίσει τελικά την καριέρα του ούτε στον Άρη! 

Για ποιους λόγους χάλασε η μεταγραφή του Σισέ στον Άρη

Ο Σισέ βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας στη Θεσσαλονίκη για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στους "κίτρινους", ωστόσο το deal έμεινε και πάλι... στα μισά, καθώς σύμφωνα με κύκλους της ΠΑΕ υπήρξε διαφωνία μεταξύ των δύο πλευρών σε όρους της συμφωνίας. Ο Σενεγαλέζος στόπερ βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη για να υποβληθεί σε ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις έχοντας συμφωνήσει για την υπογραφή τριετούς συμβολαίου. 

Κατόπιν αυτών ακολούθησαν οι τελικές επαφές μεταξύ των δύο πλευρών κι εκεί διαπιστώθηκε διαφωνία ως προς συγκεκριμένους όρους και αποφασίστηκε να μην προχωρήσει αυτή η συνεργασία. Ως εκ τούτου, οι "κίτρινοι" διατηρούνται στην αγορά αναζητώντας τουλάχιστον έναν κεντρικό αμυντικό καθώς ο Πάπε Αμπού Σισέ προβλεπόταν να είχε βασικό ρόλο στην ομάδα.