Πολύ κοντά στην είσοδο του στα ημιτελικά των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 έφτασε ο Θοδωρής Τσελίδης, ο οποίος ηττήθηκε στο golden score από τον Γάλλο Μαξίμ Γκαέλ Ενγκαγιάπ - Αμπού και θα συνεχίσει τη πορεία του στα ρεπεσάζ, έχοντας μία δεύτερη ευκαιρία για το χάλκινο μετάλλιο και παράπονα για τη διαιτησία.


Εκτός ημιτελικών ο Τσελίδης με παράπονα από τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 - Ελπίζει για μετάλλιο

Δεν είναι η πρώτη φορά που αδικείται η ελληνική ομάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 επειδή αγωνίζεται με κάποιον αθλητή από τη Γαλλία. Μετά το απίστευτο σκηνικό με την Δώρα Γκουντούρα και τον αποκλεισμό από την Απιτί - Μπουρνέ - που κατέκτησε τελικά το χρυσό μετάλλιο - ήρθε η ώρα για τον Θοδωρή Τσελίδη.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d33pal7jso6h)


Ο Έλληνας πρωταθλητής έδωσε τον καλύτερο του εαυτό κόντρα στον Γάλλο Μαξίμ Γκαέλ Ενγκαγιάπ - Αμπού, αλλά δεν πήρε αυτό που άξιζε μιας και οι διαιτητές δεν έδωσαν τον πόντο που έπρεπε στην πλευρά του Θοδωρή Τσελίδη, ενώ καθυστέρησε να δώσει τις ποινές στους οικοδεσπότες με αποτέλεσμα να ηττηθεί στο golden score.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d33oy6x2qf89)


Ο Τσελίδης είχε αρκετά παράπονα από τον τρόπο που διαχειρίστηκαν τον αγώνα οι διαιτητές, αλλά δε χάνει τις ελπίδες του για μετάλλιο μιας και θα έχει ακόμη μία ευκαιρία μέσω των ρεπεσάζ, με το παιχνίδι του κόντρα στον Αράμ Γκριγκοριάν να υπολογίζεται για τις 17:00 το απόγευμα περίπου.