Την πρώτη του επίσκεψη στα γραφεία της FIFA, ως νέος πρόεδρος της ΕΠΟ, έκανε ο Μάκης Γκαγκάτσης, ο οποίος συναντήθηκε και με τον Τζιάνι Ινφαντίνο.

Όπως αναφέρει η ΕΠΟ, στην επίσημη ενημέρωση της, ο Τζιάνι Ινφαντίνο, ανάμεσα σε άλλα, τόνισε στον Μάκη Γκαγκάτση, πως θα βρίσκεται στην διάθεση του, όπως και οι υπηρεσίες της FIFA,για την εκπλήρωση του έργου του στην ΕΠΟ.

Πιο συγκεκριμένα η ΕΠΟ αναφέρει σχετικά... "Ο κ. Γκαγκάτσης έτυχε θερμής υποδοχής από τον κ. Ινφαντίνο και είχε την ευκαιρία να δεχτεί και διά ζώσης τα συγχαρητήριά του, μετά τη σχετική επιστολή τού προέδρου της FIFA αμέσως μετά την εκλογή του την περασμένη εβδομάδα. Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, από την πλευρά του, ευχαρίστησε τον κ. Ινφαντίνο για τo θετικό κλίμα που εισέπραξε στην επίσκεψή του και εξέφρασε την ικανοποίησή του για την πρόθεση της FIFA να στηρίξει το ελληνικό ποδόσφαιρο.

fifa_epo_gagatsis_1


Σε δεύτερο χρόνο, μετά το τέλος του καλοκαιριού, στην έδρα της FIFA πρόκειται να προσκληθεί η Εκτελεστική Διευθύντρια της ΕΠΟ, Δόμνα Τσιώνη, προκειμένου να ανοίξει νέος κύκλος συνεργασίας με τη Διεθνή Συνομοσπονδία σχετικά με τα προγράμματά της, που υλοποιούνται από τις εθνικές ομοσπονδίες και ως βασικό σκοπό έχουν τη σωστή οργάνωση και την πολυδιάσταση ανάπτυξη του ποδοσφαίρου.

fifa_epo_gagatsis_2


Αντίγραφο ανάγλυφης χειραψίας που συμβολίζει τις έννοιες της φιλίας, της εμπιστοσύνης και της φιλοξενίας, το πρωτότυπο του οποίου εκτίθεται στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης, ήταν το δώρο του κ. Γκαγκάτση στον κ. Ινφαντίνο.