Η Μπαρτσελόνα προσπαθεί να βρει την καλύτερη... συνταγή για να μπορέσει να επιστρέψει ξανά στις επιτυχίες και τουλάχιστον το Final Four της Euroleague. Οι "μπλαουγκράνα" προχωρούν συνετά στις μεταγραφές, αποκτώντας αυτή τη φορά τον Γιουσουφά Φαλ από τη Βιλερμπάν.

Ενίσχυση στους ψηλούς για τη Μπαρτσελόνα με τη μεταγραφή του Γιουσουφά Φαλ

Η απογοητευτική χρονιά που ολοκληρώθηκε ανάγκασε την Μπαρτσελόνα να προχωρήσει σε αλλαγές που θα την επαναφέρουν ξανά στο προσκήνιο. Ο αποκλεισμός στα Playoffs της Euroleague από τον Ολυμπιακό και στα ημιτελικά της ACB από τη Ρεάλ Μαδρίτης ανάγκασαν τους "μπλαουγκράνα" να αλλάξουν ρότα.

Η επιλογή του Χοάν Πεναρόγια για τον πάγκο της ομάδας φέρνει σίγουρα κάτι διαφορετικό, ενώ οι κινήσεις με τον Πάντερ και τον Νούνιεθ δείχνουν πως θέλουν να ενισχύσουν τη περιφέρεια τους, χωρίς όμως να σημαίνει πως δεν θα χρειαστούν κάτι καινούργιο και στη ρακέτα τους.

Ο προπονητής των "μπλαουγκράνα" φέρεται να ζήτησε ακόμη ένα ψηλό και η διοίκηση της ομάδας προχώρησε στην απόκτηση του Γιουσουφά Φαλ, που τη χρονιά που ολοκληρώθηκε αγωνιζόταν με τη φανέλα της Βιλερμπάν στη Euroleague.

Ο Γάλλος σέντερ είχε 8,8 πόντους, 6,6 ριμπάουντ και 12,8 στο σύστημα αξιολόγησης στη διοργάνωση. Πλέον η Μπαρτσελόνα έχει τρεις παίκτες στη θέση "5" με τους Γιαν Βέσελι, Γουίλι Ερναγκόμεθ να πλαισιώνουν τον νεαποκτηθέντα "γίγαντα" των 222 εκατοστών.