Ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος να δώσει την ρεβάνς με την Μπότεφ Πλόβντιβ για τον δεύτερο προκριματικό του Eiuropa League, αφού έκανε και την προπόνηση του στο γήπεδο όπου αύριο (1/8) θα διεξαχθεί η αναμέτρηση.

Ο Ντιέγκο Αλόνσο, λίγο νωρίτερα, είχε αναφερθεί στον τρόπο που "βλέπει" την ρεβάνς με την Μπότεφ Πλόβντιβ και τι πρέπει να κάνει ο Παναθηναϊκός για να πάρει την πρόκριση. Στο πρώτο ματς οι "πράσινοι" είχαν νικήσει 2-1 και το σκορ δεν φέρνει... ασφάλεια.

panathinaikos_1


Στο περιθώριο της προπόνησης και της συνέντευξης Τύπου, όσοι βρέθηκαν εκεί είχαν να λένε πως το γήπεδο της Μπότεφ, που είναι νεόδμητο, μοιάζει πολύ με αυτό το "Κλεάνθης Βικελίδης" του Άρη.

panathinaikos_2


Δεν είναι μόνο το κιτρινόμαυρο χρώμα που κυριαρχεί αλλά και η γενικότερη εικόνα που έχει.

panathinaikos_3


Κάτι τα κίτρινα και μαύρα καρεκλάκια, κάτι το σχήμα και οι σουίτες, έφεραν στο μυαλό το γήπεδο του Άρη. Μάλοστα ακόμα δεν έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες στο νέο γήπεδο της Μπότεφ.

panathinaikos_4


Στην αντίπαλο του Παναθηναϊκού όλα είναι έτοιμα για την ρεβάνς, με τον τεχνικό της, Ντούσαν Κέρκεζ να δηλώνει: "Αυτό που ξέρω είναι ότι ο Παναθηναϊκός έχει πολύ καλούς παίκτες. Τον σέβομαι ως ομάδα, ως σύνολο, για την ιστορία του. Βρίσκονται σε πολύ καλό επίπεδο και καταλαβαίνω πως θα φέρουν και άλλους παίκτες.

Μπορούν να αλλάξουν τη ροή του αγώνα με μία κίνηση. Πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι και να μην τους δώσουμε πολύ χώρο. Πολλές φορές μπορεί να είσαι καλά προετοιμασμένος, αλλά δεν αρκεί. Με ένα γκολ μπορούμε να στείλουμε το ματς στην παράταση, άρα πρέπει να το διαχειριστούμε σωστά από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό".