Τους αποκάλεσαν ισπανική dream team, αλλά οι Κάρλος Αλκαράθ, Ραφαέλ Ναδάλ δεν θα διεκδικήσουν μετάλλιο στο διπλό του τουρνουά τένις των Ολυμπιακών Αγώνων 2024.

Κι αυτό γιατί οι Αλκαράθ, Ναδάλ αποκλείστηκαν στα προημιτελικά και μπήκε τέλος στο μεγάλομ στόχο που είχαν στο διπλό του τένις στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024. Ηττήθηκαν με 2-0 σετ (6-2, 6-4) από τους Αμερικανούς Όστιν Κράζισεκ, Ραχίβ Ραμ.

Ήταν πολύ καλοί και πολύ συντονισμένοι σε όλο το ματς οι Αμερικανοί, που κυριάρχησαν στο 1ο σετ, ενώ έκαναν το μοναδικό break και στο 2ο, στο οποίο οι "Nadalcaraz" ήταν πιο κοντά, δεν μπόρεσαν όμως να κάνουν το κάτι παραπάνω, χάνοντας τη μεγάλη ευκαιρία στο τελευταίο game, στο οποίο είχαν και τα μόνα break point τους στο 5-4, 15-40.

Οι Όστιν Κράζισεκ, Ραχίβ Ραμ, που βρίσκονται στο Νο.4 του ταμπλό, θα αντιμετωπίσουν στα ημιτελικά τους Τσέχους, Τόμας Μάσακ, Άνταμ Πάβλασεκ.

Είπε "αντίο" ο Ναδάλ στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024


Για τον Ραφαέλ Ναδάλ ολοκληρώθηκε γενικά η παρουσία του στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024, καθώς έχει αποκλειστεί και στο μονό, γνωρίζοντας την ήττα από τον Νόβακ Τζόκοβιτς στον 2ο γύρο.

Άγνωστο είναι το μέλλον του 38χρονου Ισπανού, που δεν έχει μιλήσει ακόμα για τα μελλοντικά του πλάνα και αν σκοπεύει να συνεχίζει να αγωνίζεται και μετά τη χωμάτινη σεζόν.

Από την άλλη μεριά ο Κάρλος Αλκαράθ, θα αντιμετωπίσει την Πέμπτη (1/8) τον Τόμι Πολ με φόντο την πρόκριση στα ημιτελικά.