Το "μενού" των σημερινών (01/08) αθλητικών μεταδόσεων μπορεί να είναι... γεμάτο από τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024, όμως υπάρχει και αρκετή... δόση ποδοσφαίρου με ελληνικό ενδιαφέρον! Μετά τον ΠΑΟΚ, τόσο η ΑΕΚ όσο και ο Παναθηναϊκός θέλουν να "καθαρίσουν" την πρόκριση και να πάρουν το εισιτήριο για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa Conference League και Εuropa League αντίστοιχα στις ρεβάνς τους.

Nα... γυρίσει τον διακόπτη με καλή εμφάνιση και πρόκριση η ΑΕΚ

Να κάνει το... καθήκον της κόντρα στην Ίντερ Εσκάλδες θέλει η ΑΕΚ που διασταυρώνει τα ξίφη της στην Ανδόρα στη ρεβάνς του 4-3 του πρώτου μεταξύ τους ματς στη Νέα Φιλαδέλφεια για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa Conference League. Οι "κιτρινόμαυροι" αν και προηγήθηκαν άνετα με 4-0 (!), κατάφεραν να απολέσουν τη διαφορά και πλέον πηγαίνουν στον επαναληπτικό με το ισχνό προβάδισμα του ενός γκολ.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d2y1qkbf3jjd)
Ο Ματίας Αλμέιδα βρέθηκε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος μετά τις δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου, όπου ανέφερε μεταξύ άλλων: "Aν αυτά τα 20 λεπτά με την Ίντερ Εσκάδες μπορούν να επηρεάσουν την άποψη κάποιων και να υπάρχουν αμφιβολίες γι' αυτά τα δύο χρόνια ή και για το τέλος της περυσινής σεζόν, αυτό με κάνει να σκέφτομαι πολλά".

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d2y1ivsq33kh)  
Με... απουσίες πηγαίνει στην Ανδόρα η ΑΕΚ, που θέλει να "καθαρίσει" την πρόκριση σε συνδυασμό με καλή εμφάνιση, καθώς εκτός λόγω ίωσης είναι τόσο ο Νίκλας Ελίασον και ο Κώστας Γαλανόπουλος όσο και ο Ορμπελίν Πινέδα. Υπενθυμίζεται ότι νοκ άουτ είναι και ο Αλμέρτο Μπρινιόλι, που θα μείνει μακριά από την αγωνιστική δράση για 2,5 μήνες.


Να υπερασπιστεί το υπέρ του προβάδισμα στην Βουλγαρία ο Παναθηναϊκός

Να ολοκληρώσει τη... δουλειά και να πάρει την πρόκριση στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League θέλει ο Παναθηναϊκός που θα τεθεί αντιμέτωπος με την Μπότεφ Πλόβντιβ στο "Hristo Botev" στη Φιλιππούπολη. Οι "πράσινοι" έδειξαν καλά στοιχεία στο πρώτο μεταξύ τους 2-1 στο ΟΑΚΑ υπό τις οδηγίες του Ντιέγκο Αλόνσο που έκανε το ευρωπαϊκό του ντεμπούτο στον πάγκο του "τριφυλλιού".

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d2yw8il86uzt)
Ο Ουρουγουανός τεχνικός πέρα από τη μεγάλη απουσία του Φώτη Ιωαννίδη, που δεν συμπεριλήφθηκε στην ευρωπαϊκή λίστα για τα ματς με την Μότεφ λόγω του τραυματισμού του στον ώμο, δεν μπορεί να υπολογίζει και στους Τόνι Βιλένα και Μπαρτ Σένκεφελντ.


Οι αθλητικές μεταδόσεις των αγώνων ΑΕΚ και Παναθηναϊκού:

19:30 COSMOTE SPORT 2 HD Ίντερ ντ’ Εσκάλδες – ΑΕΚ Europa Conference League

21:00 COSMOTE SPORT 1 HD Μπότεφ Πλόβντιβ – Παναθηναϊκός UEFA Europa League