Το δικό του... παραμύθι ζει ο Θοδωρής Τσελίδης που έφερε το πρώτο μετάλλιο στην Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024! Ο Έλληνας πρωταθλητής έδωσε όλο του το... είναι με το εθνόσημο στον μικρό τελικό για την κατηγορία των -90κ. του τζούντο, στον οποίο με απίστευτη κατάθεση ψυχής "λύγισε" τον Τριστάνι Μοσακλισβίλι και έγραψε ιστορία!

Ο "χάλκινος" Τσελίδης που... πλέει σε πελάγη επιτυχίας βρέθηκε αντιμέτωπος με κάτι ξεχωριστό και μοναδικό που θα θυμάται σε όλη του τη ζωή. Γι' αυτό... φρόντισε η ελληνική αποστολή στο Ολυμπιακό Χωριό που τον υποδέχθηκε σαν... ήρωα μετά το φοβερό επίτευγμά του.

Υποδοχή... ήρωα για τον Τσελίδη στο Ολυμπιακό Χωριό για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024

Πυρσοί, κομφετί, συγχαρητήρια, χειροκροτήματα, αποθέωση, χαμόγελα και άλλα... πολλά επιφύλασσε η υποδοχή της ελληνικής αποστολής στον Θεοδωρή Τσελίδη στο Ολυμπιακό Χωριό, το οποίο σηκώθηκε... στο πόδι για τον "χάλκινο" πρωταθλητή τζούντο που έφερε το πρώτο μετάλλιο για την Ελλάδα στο Παρίσι.


Τα χαμόγελα στα πρόσωπα όλων μα πάνω απ' όλα στου Τσελίδη, που προσπαθεί ακόμα να... συνειδητοποιήσει τον θρίαμβό του, "μιλάνε" από μόνα τους. Το κλίμα ιδιαίτερα εύθυμο και αποθεωτικό για τον άνθρωπο που γέμισε με χαρά και υπερηφάνεια όλους τους Έλληνες σε κάθε γωνιά του πλανήτη.