"Μετάλλιο να είναι και δεν με ενδιαφέρει το χρώμα του", είχε δηλώσει ο Στέφανος Ντούσκος. Ο Έλληνας πρωταθλητής πηγαίνει φουλ για... βάθρο και η ελληνική κωπηλασία είναι στα καλύτερά της, καθώς και το πλήρωμα της δικώπου Γυναικών αλλά και τα δύο του διπλού σκιφ ελαφρών βαρών θα διεκδικήσουν μετάλλια στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024


Στον μεγάλο τελικό της κωπηλασίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 και ο σπουδαίος Ντούσκος

Ο Ντούσκος που εκκίνησε από την πρώτη διαδρομή πήρε το πολυπόθητο εισιτήριο στον τελικό του σκιφ ανδρών, εκεί όπου προκρίθηκαν οι τρεις πρώτοι της μεγάλης "μάχης" που δόθηκε στο Παρίσι. Εκεί όπου ο "χρυσός" Ολυμπιονίκης του Τόκιο πέρασε στην... αντεπίθεση στα τελευταία μέτρα και με φοβερό φίνις τερμάτισε ως τρίτος με χρόνο 6:40.78 συνεχίζοντας τον... χορό των προκρίσεων με τα ελληνικά χρώματα στην κωπηλασία που έκανε το 4/4.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d34femot0ii1)


Ο Έλληνας κωπηλάτης έδωσε μεγάλη "μάχη" με τον Δανό Νίλσεν, καθώς στα 350 μέτρα είχε υποχωρήσει στην τρίτη θέση, όμως στα τελευταία 150 μέτρα με απίστευτη κατάθεση ψυχής ανέβηκε στην τρίτη θέση και "σφράγισε" την πρόκρισή του στον μεγάλο τελικό.