Ο Ολυμπιακός θα δώσει στις 8 Αυγούστου φιλικό με τη Νότιγχαμ στο «Γ. Καραϊσκάκης» κι εκεί θα βρίσκονται τα ευρωπαϊκά τρόπαια του Conference League και του Youth League.

Η ανάρτηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός στο προφίλ της στο instagram:

Εκεί όπου ανήκουν. Στο φιλικό της ομάδας μας με τη Νότιγχαμ Φόρεστ (8/8, 21:00) υποδεχόμαστε τα δύο ευρωπαϊκά τρόπαια του Ολυμπιακού μας, εκεί όπου ανήκουν! Στο κάστρο μας, στο «Γ. Καραϊσκάκης»!

Τα δύο πρώτα ευρωπαϊκά τρόπαια ελληνικής ομάδας, του UEFA Europa Conference League και του UEFA Youth League, θα βρεθούν στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου μας και θα τα υποδεχθούμε όπως τους αξίζει! Σας περιμένουμε όλους, για μία ερυθρόλευκη γιορτή, μαζί με τον 12ο παίκτη μας!


Το Ολυμπιακός - Νότιγχαμ από το MEGA


Το φιλικό που θα δώσει ο Ολυμπιακός με τη Νότιγχαμ θα ξεκινήσει στις 21:00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το MEGA.


Αναλυτικά η ενημέρωση του MEGA

«Το MEGA προθερμαίνεται για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν και φέρνει στις οθόνες μας την πιο δυνατή φιλική αναμέτρηση ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Νότιγχαμ Φόρεστ την Πέμπτη 8 Αυγούστου στις 21:00.


Η ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ με όλα τα νέα της αποκτήματα αντιμετωπίζει στο "Γ. Καραϊσκάκης" την ιστορική Νότιγχαμ Φόρεστ που ετοιμάζεται για μια ακόμη συναρπαστική χρονιά στην Πρέμιερ Λιγκ. Η "πρόβα τζενεράλε" για τη νέα αγωνιστική σεζόν και τα αποκαλυπτήρια του κατακτητή της Ευρώπης ζωντανά στο MEGA.

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης, ακολουθεί Post-Game εκπομπή με τις συνεντεύξεις των πρωταγωνιστών και τις καλύτερες φάσεις του αγώνα».