Το δεύτερο μετάλλιο για την Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 του Παρισιού είναι... γεγονός και ο Απόστολος Χρήστου είναι έτοιμος να ανέβει στο βάθρο και να κρεμάσει στον λαιμό του το ασημένιο, μετά την τεράστια επιτυχία του στα 200μ ύπτιο ανδρών με το οποίο έγραψε ιστορία.


Ο "ασημένιος" Χρήστου προσπαθεί να συνειδητοποιήσει τον... θρίαμβο στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Ο Ολυμπιονίκης μας που έχασε στο... νήμα και στα δυο εκατοστά του δευτερολέπτου το χάλκινο μετάλλιο στον τελικό στα 100μ. ύπτιο, αποφάσισε να μπει στην πισίνα και να "παλέψει" για την Ελλάδα στα 200μ ύπτιο ανδρών. Όχι απλά τα κατάφερε αλλά έκανε όλους τους Έλληνες να αποθεώνουν το όνομα του!

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d34t88pva63l)

Σε δηλώσεις που παραχώρησε στην κάμερα της ΕΡΤ, ο Χρήστου δεν μπορούσε να συνειδητοποιήσει το τι έχει καταφέρει, τόνισε ότι μέσα σε τρεις μέρες πήγε από την κόλαση στον... παράδεισο, ενώ σημείωσε ότι τα έπαιξε... όλα και στο τέλος ανταμείφθηκε. Μάλιστα, στο τέλος σχολίασε πως αν και δεν ήταν βασικός του στόχος τα 200μ. πλέον είναι το... αγαπημένο του 200αρι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

"Δεν το πιστεύω, δεν έχω πάρει χαμπάρι τι έχει γίνει!  Δεν έχω συνειδητοποιήσει. Είναι απίστευτο. Σε τρεις μέρες από την κόλαση πήγα στον παράδεισο.

Ήξερα ότι έχω δυνατότητες για το μετάλλιο, μπήκα δυνατά από την αρχή, έβλεπα ότι ήμουν μπροστά, στο τέλος έχασα δυνάμεις, αλλά είχα πάρει διαφορά και έτσι κατάφερα να πάρω το μετάλλιο. Τα έπαιξα όλα για όλα και ανταμείφθηκα".

Για το πώς νιώθει: "Δεν μπορώ να το πιστέψω, πάντα στο μυαλό μου είχα τα 100 μέτρα, δεν ήταν βασικός στόχος τα 200μ, βρήκα δυνάμεις για να κολυμπήσω ένα απίστευτο 200άρι. Πλέον είναι το αγαπημένο μου το 200άρι".

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d34svmeg61qh)