Ο Απόστολος Χρήστου ήταν σε κακή κατάσταση μετά την απώλεια του χάλκινου μεταλλίου στα 100μ. ύπτιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024, όμως εκείνο το βράδυ άλλαξαν τα πάντα. Ο Παναγιώτης Βελέντζας αποκάλυψε πως ο 27χρονος κολυμβητής πέρασε τις ψυχικές Συμπληγάδες και το γύρισε σε λίγες ώρες μέσα. 

Ο προπονητής του Χρήστου έδωσε πόντο στους γονείς του παιδιού και τόνισε ότι, παρ' ότι του έδωσε ρεπό, την επόμενη ημέρα έφτασε στην προπόνηση με ένα λαμπερό χαμόγελο στο πρόσωπό του. Τα μέλη της ελληνικής αποστολής κοιτιόντουσαν δίχως να γνωρίζουν ακριβώς τι έχει γίνει, πάντως το νέο ήταν καλοδεχούμενο. 


Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d34uxgguvvgx)

Ο Χρήστου ήταν αποφασισμένος και στο πίσω μέρος του μυαλού του μπορεί να υπήρχε ήδη ο στόχος του μεταλλίου στα 200μ. ύπτιο, παρ' όλα αυτά το άφησε απ' έξω. 

Οι υπόλοιποι κολυμβητές τον σήκωσαν στα χέρια, με πρωτεργάτη τον προπονητή του, ενώ κατά τη διάρκεια των δηλώσεών του, ο Απόστολος Παπαστάμος, που αποκλείστηκε στον ημιτελικό των 200μ. μικτή ατομική, έλιωσε στην αγκαλιά του, μια κίνηση που στον Χρήστου, μαζί με τον οποίο προπονείται, δημιούργησε αμηχανία. 

Ο Παπαστάμος δεν ήθελε καν να μιλήσει για την κούρσα του και είπε ότι αυτές τις στιγμές θα τις θυμάται για πάντα. 


Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d34vdnbzfo2h)