Ο Άρης βρίσκεται μια... ανάσα από το να ολοκληρώσει μια σπουδαία μεταγραφική κίνηση, αυτή του Ισπανού κεντρικού μέσου, Μόντσου για τον οποίο οι "κίτρινοι" πρόσφεραν γη και ύδωρ στην Βαγιαδολίδ για να τον κάνουν δικό τους. Ο 24χρονος χαφ... πάτησε τα ξημερώματα της Παρασκευής (02/08) στη Θεσσαλονίκη και αφού ολοκληρώσει με επιτυχία τα ιατρικά και εργομετρικά τεστ, θα ανακοινωθεί από την ΠΑΕ με πενταετές συμβόλαιο.

Ολοκληρώνεται η μεταγραφή του Μόντσου στον Άρη

Ο Άρης βρίσκεται στο μεταγραφικό προσκήνιο με τις "ηχηρές" και εντυπωσιακές κινήσεις του που δείχνουν ξεκάθαρα ότι θέλει να τον... ανεβάσουν επίπεδο και να τον κάνουν να πρωταγωνιστήσει τη νέα αγωνιστική περίοδο. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης που είχε στην λίστα της τον Μόντσου, κατάφερε να φτάσει σε deal με την πλευρά του παίκτη και της Βαγιαδολίδ με την οποία ήρθε σε οριστική συμφωνία για 3.600.000 ευρώ και συμβόλαιο διάρκειας πέντε χρόνων.

Ο Ισπανός κεντρικός μέσος βρίσκεται από τα ξημερώματα της Παρασκευής (02/08) στη Θεσσαλονίκη και αφού ολοκληρώσει με επιτυχία τις ιατρικές και αργομετρικές εξετάσεις, θα ανακοινωθεί από την ΠΑΕ. Μάλιστα, θα ενσωματωθεί άμεσα στις προπονήσεις. Ο ίδιος βρίσκεται σε καλή κατάσταση και έχει αγωνιστικό ρυθμό καθώς είχε ξεκινήσει προετοιμασία με την Βαγιαδολίδ, ενώ είχε αγωνιστεί και στο φιλικό που είχαν δώσι οι Ισπανοί με την Σεγκόβια.

Αξίζει να τονιστεί ότι όταν ολοκληρωθεί η μεταγραφή του, ο Μόντσου θα αποτελέσει τη δεύτερη πιο ακριβή μεταγραφή του Άρη στην ιστορία μετά τα 4 εκατομμύρια που δόθηκαν το 2022  όταν και απέκτησαν οι "κίτρινοι" Μανού Γκαρθία από τη Σπόρτινγκ Χιχόν.