Ο Νόβακ Τζόκοβιτς (Νο2) "διψά" να ανέβει στο βάθρο και να χαρίσει στη Σερβία ένα μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 του Παρισιού! Αφού έκαμψε την αντίσταση του μαχητικού Στέφανου Τσιτσιπά στο προημιτελικά του Ολυμπιακού Τουρνουά, πήρε το εισιτήριο για τη φάση των ημιτελικών, στην οποία όμως πηγαίνει να αγωνιστεί με... πόνους στο γόνατο, κάτι που τον ανησυχεί ιδιαίτερα

Μάλιστα, η επιθυμία του ίδιου να χαρίσει ένα μετάλλιο στη χώρα του είναι τέτοια που δήλωσε ότι ακόμη κι αν το ιατρικό τιμ του πει πως δεν είναι εντάξει, ο ίδιος θα μπει στο γήπεδο για να το "παλέψει"!

Ο Τζόκοβιτς θα "παλέψει" στους Ολυμπιακούς Αγώνες με πόνους στο γόνατο

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς στο δεύτερο σετ του αγώνα με τον Στέφανο Τσιτσιπά έδειξε να πονά στο γόνατό του και να αναγκάζεται να βγει μέχρι και εκτός γηπέδου για να αξιολογήσει το ιατρικό τιμ την κατάστασή του. Παρ' όλα αυτά, ο κορυφαίος Σέρβος τενίστας δεν πτοήθηκε και κατάφερε να πάρει τη νίκη και κατ' επέκταση την πρόκριση στους τέσσερις καλύτερους του Ολυμπιακού Τουρνουά.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d34sb7zdbu5l)
Οι πόνοι του όμως φέρεται πως δεν... υποχωρούν και αυτό είναι κάτι που δεδομένα ανησυχεί τον Τζόκοβιτς, ο οποίος παρ' όλα αυτά δείχνει αποφασισμένος να αγωνιστεί ακόμη κι αν πονά. Σε δηλώσεις του εξέφρασε την ανησυχία του, τόνισε ότι κάνει προσευχές για να είναι εντάξει, ενώ επισήμανε ότι θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν τις επόμενες 24 ώρες για να "παλέψει" για ένα μετάλλιο.


Οι δηλώσεις του Τζόκοβιτς:

"Ανησυχώ πολύ, για να είμαι ειλικρινής. Ο πόνος ήταν δυνατός για δύο γκέιμ από τη στιγμή που συνέβη. Δεν ξέρω αν γλίστρησα ή τι συνέβη. Έμοιαζε με το Roland Garros, που κατάφερα να κλείσω τον αγώνα, αλλά έμαθα στη συνέχεια ότι ήταν σοβαρό. Προσεύχομαι στον Θεό να είμαι εντάξει.

Ακόμα κι αν μου πουν ότι δεν είναι εντάξει, θα βγω στο γήπεδο και θα το προσπαθήσω. Αυτές είναι σπάνιες ευκαιρίες, να παλεύω για ένα μετάλλιο για τη χώρα μου, οπότε θα κάνω ό,τι είναι δυνατόν τις επόμενες 24 ώρες για να βάλω τον εαυτό μου σε θέση να παλέψει για ένα μετάλλιο για τη Σερβία".