Ο ΠΑΟΚ αφού ξεπέρασε το εμπόδιο της Μπόρατς Μπάνια Λούκα, θα βρει στον δρόμο του στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League την Μάλμε! "Ο δικέφαλος του βορρά" έστειλε στην UEFA τη νέα ευρωπαϊκή λίστα για τα παιχνίδια με την σουηδική ομάδα και μέσα στις επιλογές βρίσκονται τα δυο νέα μεταγραφικά αποκτήματα των "ασπρόμαυρων", ο ακραίος επιθετικός Ταρίκ Τισουντάλι και ο Ρώσος φορ Φέντορ Τσάλοφ.

Με νέα πρόσωπα Τισουντάλι και Τσάλοφ η ευρωπαϊκή λίστα του ΠΑΟΚ για Μάλμε

Ο ΠΑΟΚ είχε διορία να στείλει μέχρι τα μεσάνυχτα της Πέμπτης (01/08) στην UEFA την ευρωπαϊκή λίστα για τους αγώνες με την Μάλμε, με τους ποδοσφαιριστές που συμπεριλήφθκαν από τον Ραζβάν Λουτσέσκου να γίνονται γνωστοί.

Σημειώνεται ότι για την συγκεκριμένη φάση της διοργάνωσης ο Δικέφαλος είχε το δικαίωμα να κάνει δύο συν μία αλλαγές, ενώ δεν μπορεί να έχει περισσότερους από 17 ξένους (κοινοτικούς ή μη) στη Λίστα Α.

Η επιθετική γραμμή του ΠΑΟΚ ενισχύθηκε με νέα πρόσωπα καθώς  ο Ραζβάν Λουτσέσκου αποφάσισε να συμπεριλάβει στην ευρωπαϊκάη λίστα τόσο τον 31χρονο ακραίο επιθετικό Ταρίκ Τισουντάλι όσο και τον Ρώσο επιθετικό τον οποίο ανακοίνωσε την Πέμπτη (01/08), Φέντορ Τσάλοφ. Αντίθετα, εκτός έμειναν οι Ράφα Σοάρες και Άλι Σαμάτα.

Λίστα Α

Μπάμπα , Μπαλωμένος , Τάισον , Καμαρά , Όττο , Ντεσπόντοφ , Εκόνγκ , Κεντζιόρα , Κωνσταντέλιας , Κοτάρσκι , Κουλιεράκης , Μιχαηλίδης , Μουργκ , Οζντόεφ , Τσάλοφ , Σάστρε , Σβαμπ , Τισουντάλι , Ταλιχμανίδης , Μπράντον , Θυμιάνης , Τσιφτσής , Τσιγγάρας , Βιεϊρίνια , Α.Ζίβκοβιτς .

Λίστα Β

Φίλων, Γκούμας, Κωττάς, Μοναστηρλής , Ρούμιαντσεβ, Σμυρλής, Τασιούρας.