Η ελληνική κωπηλασία είναι στα... καλύτερα της στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 του Παρισιού όπου έφερε το απίστευτο 4/4 των προκρίσεων στους τελικούς! Οι Αντώνης Παπακωνσταντίνου και Πέτρος Γκαϊδατζής που συγκλόνισαν τους πάντες με την μεγάλη τους εμφάνιση στον ημιτελικό του διπλού σκιφ ελαφρών βαρών κατέθεσαν την ψυχή τους στον τελικό, εκεί κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο με χρόνο 6:13.44!και έφεραν στην Ελλάδα το τρίτο!

Παπακωνσταντίνου - Γκαϊδατζής έφεραν το πρώτο χάλκινο στην κωπηλασία στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού

To ελληνικό δίδυμο Παπακωνσταντίνου - Γκαϊδατζής πραγματοποίησε μια απίστευτη προσπάθεια, είχε περάσει μέχρι και στην πρώτη θέση στα πρώτα μέτρα, ενώ έδωσε τεράστια "μάχη" για την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου το οποίο επί της ουσίας απώλεσε για 11 κλάσματα του δευτερολέπτου. To χρυσό μετάλλιο κατέκτhsan οι Ιρλανδοί Φιντάν ΜακΚάρθι και Πολ Ο’Ντόνοβαν, ενώ το ασημένιο κατέληξε στην Ιταλία.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d35cj7ukjpux)
Έτσι, η Ελλάδα που ζει μεγάλες στιγμές χαράς και υπερηφάνειας θα ανέβει ξανά στο βάθρο για τον τρίτο της μετάλλιο στο Παρίσι, μετά από το χάλκινο του Θοδωρή Τσελίδη και το ασημένιο του Απόστολου Χρήστου.