Ήταν "μάχη" και η Εθνική Ελλάδος βγήκε νικήτρια κόντρα στην Αυστραλία! Η "επίσημη αγαπημένη" μπήκε με το... μαχαίρι στα δόντια στον αγώνα με τους Αυστραλούς, έδειξε στο παρκέ πόσο θέλει τη νίκη και αφού το κατάφερε περιμένει να δει αν θα πάρει την πολυπόθητη πρόκριση στα προημιτελικά του Ολυμπιακού Τουρνουά στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο Ντίνος Μήτογλου είπε αυτό που είδαν τα μάτια εκατομμύρια Ελλήνων: "Τα δώσαμε όλα, κάναμε ο,τι καλύτερο μπορούσαμε, μπήκαμε με το μυαλό ξεκάθαρα στη νίκη"!


Το τα "δώσαμε όλα για την Εθνική Ελλάδος" στο γήπεδο από τον Μήτογλου στους Ολυμπιακούς Αγώνες

O Nτίνος Μήτογλου στον αγώνα με την Αυστραλία, πραγματοποίησε την καλύτερη του εμφάνιση με την Εθνική Ελλάδος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού! Βοήθησε και στις δυο πλευρές του παρκέ, ενώ έβαλε "μεγάλα' καλάθια σε κρίσιμα σημεία.

Ο 28χρονος φόργουορντ σε δηλώσεις που παραχώρησε μετά την λήξη της αναμέτρησης στην κάμερα της ΕΡΤ, σημείωσε ότι οι Έλληνες διεθνείς άλλαξαν τελείως την νοοτροπία τους και μπήκαν με διαφορετική ενέργεια στο παρκέ κόντρα σε με μια πολύ καλή ομάδα όπως χαρακτήρισε την Αυστραλία, ενώ στάθηκε στα ριμπάουντ και στην άμυνα της Εθνικής."Τώρα θα περιμένουμε,  με το μυαλό ξεκάθαρα στη νίκη", επισήμανε.


Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μήτογλου:

"Καταρχάς ήταν μία σημαντική νίκη, τα δώσαμε όλα. Η Αυστραλία είναι μία πολύ καλή ομάδα. Τώρα θα περιμένουμε. Μπήκαμε με το μυαλό ξεκάθαρα στη νίκη, προσπαθήσαμε για την μεγάλη διαφορά. Θα κριθεί στα επόμενα παιχνίδια.

Αλλάξαμε τελείως τη νοοτροπία μας, μπήκαμε με διαφορετική ενέργεια. Η Αυστραλία είναι μία ομάδα που βάζει πολύ καλά το κορμί της και καθαρίζει τα ριμπάουντ. Οι διαφορές μας από το πρώτο ημίχρονο ήταν ήδη πολύ μεγάλες και γι' αυτό τον λόγο είχαμε τόση μεγάλη διαφορά στους πόντους. Εκεί κρίθηκε το σημείο. Στην ενέργειά μας, στα ριμπάουντ και στην άμυνά μας κυρίως. Εμείς κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε. Περιμένουμε τώρα τα επόμενα παιχνίδια".