Επιστροφή στις νίκες για την Ίγκα Σφιόντεκ, η οποία μετά τον απροσδόκητο αποκλεισμό από τον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων, κατάφερε τελικά να φύγει από το Παρίσι με μετάλλιο. Η Πολωνή τενίστρια επικράτησε εύκολα με 2-0 σετ της Άννα Καρολίνα Σμιεντλόβα και κατέκτησε την τρίτη θέση.

Το χάλκινο μετάλλιο η Σφιόντεκ στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Αλλιώς περίμενε το φινάλε της στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 η Ίγκα Σφιόντεκ, αλλά από το... τίποτα καλό και χάλκινο μετάλλιο θα έλεγε κανείς. Η τενίστρια από την Πολωνία αποκλείστηκε από το... πουθενά από την Κινέζα Κινγουέν Ζενγκ κι έχασε την ευκαιρία για την πρώτη θέση.



Στον λεγόμενο μικρό τελικό αντιμετώπισε την έκπληξη της διοργάνωσης, Άννα Καρολίνα Σμιεντλόβα. Η Σλοβάκα πρωταθλήτρια έκανε αρκετές εκπλήξεις στο Παρίσι, καθώς άφησε εκτός την Παολίνι που έφτασε μέχρι τον τελικό του Wimbledon, αλλά και την Κρεϊτσίκοβα που το κατέκτησε.

Στα ημιτελικά ηττήθηκε από την Βέκιτς εύκολα με 2-0 και στον αγώνα της τρίτης θέσης φάνηκε κουρασμένη απέναντι Σφιόντεκ. Η Πολωνή επικράτησε σε μία ώρα της Σλοβάκας και κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο, χάνοντας μόλις τρία γκέιμ σε όλο τον αγώνα (6-2, 6-1).

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d35isavp6yux)