Ο Κριστιάν Γκολομέεβ "έλαμψε" με την παρουσία του στο Παρίσι! Ο Έλληνας κολυμβητής τα έδωσε... όλα στον τελικό των 50μ ελεύθερο ανδρών στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι, έκανε 21.59, έχασε για για μόλις τρία εκατοστά το μετάλλιο και το βάθρο, κατέκτησε την πέμπτη θέση, την ίδια που είχε κατακτήσει και στο Τόκιο το 2020.

Γκολομέεβ: "Ήθελα πάρα πολύ το μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες"

Ο Κριστιάν Γκολομέεβ "πλήρωσε" λίγο πολύ την κακή του εκκίνηση η οποία του στέρησε το βάθρο στο οποίο μπορούσε με αξιώσεις να ανέβει καθώς η διεκδίκηση του μεταλλίου ήταν τόσο κοντά που έφτασε την... πηγή αλλά δεν κατάφερε να πιεί νερό.

Ο ίδιος σε δηλώσεις του στην κάμερα της ΕΡΤ αναφέρθηκε στο πόσο ήθελε να κατακτήσει το μετάλλιο, σημείωσε ότι έχει δουλέψει πολύ τα τελευταία δυο χρόνια αλλά δεν του... βγήκε, ενώ υπογράμμισε ότι δεν νιώθει ευχαριστημένος καθώς ήθελε να κολυμπήσει πιο γρήγορα. Μάλιστα, όπως σχολίασε δεν... συγχωρούνται τα λάθη στο 5οαρι ελεύθερο.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d35ndtefs229)
Oι δηλώσεις του Γκολομέεβ:

"Τρία εκατοστά. Δυστυχώς. Δεν τα κατάφερα, το ήθελα πάρα πολύ το μετάλλιο αλλά τι να κάνουμε έτσι είναι το 5οαρι ελεύθερο. Ένιωσα καλά μέσα στην κούρσα, υπήρχαν μερικά λαθάκια αλλά το 5οαρι ελεύθερο δεν συγχωρεί λάθη. Πάλι πέμπτος. Σίγουρα δεν είμαι πολύ ευχαριστημένος, ήθελα το μετάλλιο, ήθελα να κολυμπήσω πιο γρήγορα αλλά... συνεχίζουμε".

Σε ερώτηση για το αν ένιωσε ότι θα μπορούσε να κάνει κάτι καλύτερο στην κούρσα απάντησε πως: "Σίγουρα. Θα θελα να δω μετά το πως πήγα, να ρωτήσω και τον προπονητή μου να δω πως ήταν, πόσες χεριές έκανα. Νομίζω ότι ίσως να έκανα και μια δυο χεριές παραπάνω. Ίσως να το πίεσα λίγο παραπάνω απ' ότι έπρεπε αλλά ντάξει σίγουρα θα μπορούσε να πάει καλύτερα. Είμαι στεναχωρημένος αλλά τι να κάνουμε. τα τελευταία δυο χρόνια έχω δουλέψει πολύ και δεν μου βγήκε. Συνεχίζουμε"