Παρά το γεγονός πως ήταν ένα από τα φαβορί για μετάλλιο, η Ελισάβετ Τελτσίδου "πλήρωσε" μία στιγμή αδράνειας στον αγώνα και αποκλείστηκε πρόωρα από τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024. Η Ελληνίδα τζουντόκα επέστρεψε στην Ελλάδα μετά τη "μάχη" της στο Παρίσι και αποθεώθηκε από πολύ κόσμο στο αεροδρόμιο.

Αποθεώθηκε η Τελτσίδου μετά την επιστροφή της από τους Ολυμπιακούς Αγώνες

Η Ελισάβετ Τελτσίδου αποτελούσε μία από τις μεγαλύτερες ελπίδες της Ελλάδας για μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες, αλλά το αποτέλεσμα δεν ήταν το επιθυμητό. Η 28χρονη πρωταθλήτρια αποκλείστηκε στους "16" της διοργάνωσης, με αποτέλεσμα να χάσει την ευκαιρία και για το ρεπεσάζ του χάλκινου μεταλλίου.

Μία διάκριση που κέρδισε ο Θοδωρής Τσελίδης που έφερε το πρώτο μετάλλιο στην Ελλάδα στην Ολυμπιάδα του Παρισιού. Ο Έλληνας τζουντόκα επέστρεψε στην Ελλάδα και αποθεώθηκε από τον κόσμο που βρέθηκε στο αεροδρόμιο για να τον στηρίξει.

Τη δική της αποθέωση όμως δέχθηκε και η Ελισάβετ Τελτσίδου, καθώς οι δικοί της άνθρωποι την υποδέχθηκαν με ενθουσιασμό κρατώντας λουλούδια και πανό, στέλνοντας μάλιστα το δικό τους... μήνυμα αναφέροντας "Για εμάς είσαι η νικήτρια".

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια επέστρεψε στη χώρα της με το κεφάλι ψηλά και ανέβασε στα social media ένα βίντεο που έδειχνε τις στιγμές της υποδοχής της, γράφοντας χαρακτηριστικά πως: "Κάποιοι είναι πάντα εκεί με τόση αγάπη κ θαυμασμό στα μάτια τους… χάσεις κερδίσεις.. ίσως αυτό έχει την μεγαλύτερη αξία.

Ξημερώματα με περίμεναν τέσσερις ώρες ακούραστοι στην πόρτα του αεροδρομίου λόγο καθυστέρησης και ήρθαν και με πούλμαν. χαχα. Σας αγαπώ πολύ! Εσείς ήσασταν η δύναμη μου."