Το ταξίδι του Παναθηναϊκού στο Europa League συνεχίζεται και η επόμενη... στάση είναι ο Άγιαξ! Οι "πράσινοι" αφού ξεπέρασαν το εμπόδιο της Μπότεφ Πλόβντιβ, στρέφουν πλέον το βλέμμα τους στα σπουδαία παιχνίδια με τον Άγιαξ στο ΟΑΚΑ (08/08) και στο Άμστερνταμ (15/08). Η ευρωπαϊκλή λίστα του "τριφυλλιού" έγινε γνωστή, με τον Φώτη Ιωαννίδη να επιστρέφει και τον Μπένιαμιν Βέρμπιτς να μένει εκτός.

Με Ιωαννίδη η ευρωπαϊκή λίστα του Παναθηναϊκού για τα ματς με τον Άγιαξ

Σε σχέση με τα παιχνίδια με την Μπότεφ, ο Ντιέγκο Αλόνσο προχώρησε σε αλλαγές στην ευρωπαϊκή λίστα του Παναθηναϊκού. Συγκεκριμένα, ο Φώτης Ιωαννίδης βρίσκεται ξανά στις επιλογές καθώς το τελευταίο διάστημα έχει μπει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων και δείχνει ξανά έτοιμος να αγωνιστεί και να προσφέρει με την πράσινη φανέλα μετά τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρούσε στον ώμο και τον είχε αφήσει εκτός.

Παράλληλα, ο Ουρουγουανός τεχνικός που είχε το δικαίωμα να προχωρήσει σε μια ακόμη αλλαγή, αποφάσισε να αφήσει εκτός από την ευρωπαϊκή λίστα τον Μπένιαμιν Βέρμπιτς.

Αναλυτικά η ευρωπαϊκλή λίστα του Παναθηναϊκού: Λοντίγκιν, Ντραγκόφσκι, Λίλο, Κώτσιρας, Μπακασέτας, Λημνιός, Βαγιαννίδης, Σένκεφελντ, Γεντβάι, Ίνγκασον, Μπάλντοκ, Μλαντένοβιτς, Αράο, Μαξίμοβιτς, Ζέκα, Βιλένα, Τσέριν, Τζούριτσιτς, Μαντσίνι, Τετέ, Ιωαννίδης, Γερεμέγεφ, Σπόραρ.