Η ελληνική κωπηλασία έχει προσφέρει πολλές συγκινήσεις στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού και τα ελληνικά χρώματα δίνουν τη δικη τους... λάμψη στο άθλημα! Η Ελλάδα μετρά ήδη δυο χάλκινα μετάλλια, αυτό που κατέκτησε το φοβερό δίδυμο Μιλένα Κοντού και Ζωή Φίτσιου στο διπλό σκιφ και αυτό που κρέμασαν στον λαιμό τους οι τρομεροί Αντώνης Παπακωνσταντίνου, Πέτρος Γκαϊδατζής.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d366emxr6d35)

Το... θαύμα της Ελλάδας στο Παρίσι με την κωπηλασία που πέρα από τα μετάλλια, είχε και το απόλυτο των προκρίσεων στους τελικούς (4/4) έχει γεμίζει περηφάνεια με όλους τους Έλληνες οι οποίοι περίμεναν πως και πως τον τελικό του σπουδαίου Στέφανου Ντούσκου για να δουν αν τα μετάλλια από δυο θα γίνουν... τρία.


Εκτός βάθρου ο Ντούσκος στους Ολυμπιακούς Αγώνες - Τερμάτισε στην έκτη θέση με χρόνο 7:02.06

Ο Στέφανος Ντούσκος έδωσε τον καλύτερο του εαυτό και παρά το καλό του ξεκίνημα, φάνηκε σαν να... στέρεψε από δυνάμεις, έδωσε "μάχη" για το χάλκινο μετάλλιο το οποίο φαινόταν πως διεκδικήσουμε με αξιώσεις, όμως βρέθηκε στην τέταρτη θέση στα 1.500 μέτρα, στην συνέχεια έχασε έδαφος, υποχώρησε στην πέμπτη θέση και εντέλει τερμάτισε στην έκτη θέση με χρόνο 7:02.06.

Το χρυσό μετάλλιο πήρε ο Γερμανός Όλιβερ Ζάιντλερ, το ασημένιο ο Γιαουχένι Ζαλάτι και το χάλκινο ο Σίμον Φαν Ντορπ από την Ολλανδία.